Sport

Labdarúgás: csillagos UTC-ötös Apátfalván

Labdarúgás: csillagos UTC-ötös Apátfalván

2010. május 10., hétfő
Labdarúgás: csillagos UTC-ötös Apátfalván

A hétvégén is győzött az Ujszegedi TC együttese a labdarúgó megyei II. osztály Tisza-Maros csoportjában, így négy fordulóval a vége előtt továbbra is vezeti a tabellát.

A Csongrád megyei II. osztály Tisza-Maros csoportjának első helyezettje a sereghajtó otthonába látogatott szombaton, ami könnyed győzelmet ígért. A mérkőzés azonban egészen a 75. percig izgalmas csatát hozott, mert ekkor még csak 2-1-re vezetett a vendégcsapat. A magabiztos sikert végül az UTC-oldalon végrehajtott cserék eredményezték az igen szívós és harcos Apátfalva ellen. A mérkőzés nyugodt és csendes hangulatban ért véget. Mindent elmond erről, hogy a játékvezető egy sárga lapot osztott ki, amit a vendégek egyik játékosának könyvelt el. Az Ujszegedi TC 48 ponttal vezeti a pontvadászatot a 47 pontos Szőreg, valamint a 42 pontot gyűjtött HFC II.-Bercsényi és Székkutas előtt. A hétvégén rangadó vár majd az éllovasra, hiszen május 15-én (szombaton) 17 órakor a Székkutas látogat a Kertész utcába.

A labdarúgó megyei II. osztály Tisza-Maros csoportjának 23. fordulójában:

Apátfalvi SC – Ujszegedi TC 1-5 (0-1).

Apátfalva, vezette: Szalai Szabolcs.

Apátfalva:

Bálint – Gabnai, Kolompár (Paulheim), Károlyi A. (Károly), Köteles (Makó), Szebehelyi, Tóth, Szabó, Antal, Barát (Kékesi), Pongrácz (Molnár). Edző: Károlyi János.

UTC:

Béry – Szántó, Tóth, Balogh, Péczely, Laudisz, Joó, Erhardt (Török), Szabó (Farkas), Vékes (Molnár), Fejsze. Edző: Pálfy Zoltán.

Gólszerzők:

Antal, illetve Fejsze (2, egyet 11-esből), Joó (2), Török. Pálfy Zoltán, az UTC edzője:

„A mérkőzést végig uraltuk, bár kissé izgalmassá tettük magunknak. Az erőnlét és a fiatalság a végén meghozta a várt eredményt. A bajnokságnak nincs vége, készülünk a Székkutas elleni nagyon fontos rangadóra.”

Ifjúságiak:

Apátfalva – Ujszegedi TC 0-6

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.