Bulvár

Határrendészet: kábítószeres család a határon

Határrendészet: kábítószeres család a határon

2010. május 7., péntek
Határrendészet: kábítószeres család a határon

Kábítószeres házaspárt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai tegnap délután a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A férj és feleség egy BMW-vel jelentkeztek kilépésre az országból. Az útlevélkezelő az utastérben 16 grammnyi marihuannát, illetve 6 grammnyi amfetamint talált. Az előállításukat követően elvégzett immunkémiai gyorsteszt a pár mindkét tagjának szervezetében igazolta a kábítószer jelenlétét, ezért ellenük büntetőeljárás indult. A feleségnek - aki az autót vezette - bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt is felelnie kell. A férj kihallgatása során elmondta, hogy gyerekkora óta kábítószerfüggő, naponta 5 gramm marihuannát és több gramm kokaint fogyaszt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.