Átvette megbízólevelét Mágoriné + HANG, FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Május 10-én vette át a makói városházán megbízólevelét Mágori Józsefné, Csongrád megye 7-es számú egyéni választókerületének Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője. Ahogy portálunk is beszámolt róla, Mágoriné Andrea közel 20%-os vereséget mért Buzás Péter szocialista polgármesterre, aki az elmúlt négy évben a térség országgyűlési képviselője is volt.

„Mindenkinek köszönöm a bizalmat. Fontos hangsúlyoznom, hogy a térség minden egyes lakójának a képviselője akarok lenni függetlenül attól, hogy rám szavazott-e vagy sem” – mondta el portálunknak Mágori Józsefné. Az országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy Makón kívül a körzethez tartozó mind a tizenhat települést is képviselni fogja a következő négy évben. „Új honfoglalásnak tekintem ezt a választási győzelmet. Makó és térségének meg fog változni az élete” – jelentette ki, majd hozzátette, hogy ez a választás a „fölszabadulás” első lépése volt, a következő az őszi önkormányzati választások lesznek.


Hallgassa meg Mágori Józsefnéval készült hanganyagunkat!

no images were found

Előző sztori

Traktor és kamion ütközött az 55-ös főúton (FRISSÍTVE)

Következő sztori

Labdarúgás: soványka SZVSE-siker a Csanádpalota ellen