Adományok az árvízkárosultaknak + HANG

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Lezárult az egyhetes adománygyűjtés az észak-magyarországi árvízkárosultak számára. A Fidesz szegedi szervezete és a Szeged-Újszegedi Református Egyházközség közös akciója során rengeteg tisztítószert és tartós élelmiszert sikerült összegyűjteni.

Hüvös László, a városi Fidesz-frakció vezetője elmondta, hogy a tárgyi adományok mellett pénzbeli felajánlások is érkeztek a Magyar Református Szeretetszolgálat számlájára. Nógrádi Zoltán országgyűlési képviselő, Mórahalom polgármestere bejelentette, hogy a homokháti város fürdője teljes ellátással fogad majd gyerekcsoportokat az árvíz sújtotta településekről. A képviselő szerint ez nagy segítség a gyerek számára is feldolgozni, kicsit felejteni a kellemetlen élményeket, a szülőknek pedig leveszi a válláról a nyaralás problémáját. Sípos Ete Zoltán lelkipásztortól megtudtuk, hogy az adományok a szeretetszolgálat budapesti raktárába kerülnek, ahonnan gépjárművel szállítják ki azokat.

Hallgassa meg a Rádió88 Nógrádi Zoltán országgyűlési képviselővel készített hanganyagát!

Előző sztori

Kék hírek: levágta az ujjait egy gép

Következő sztori

Kick-box: tarolt a Yoko Kick-box Team