Szegednek kormánypárti képviselőkre van szüksége

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Le kell váltani a MSZP helyi helytartóit!

no images were found

Megtisztelőnek tartja, hogy egyéni képviselőként több mint 15 ezer szavazatot kapott. Bohács Zsolt, a Fidesz-KDNP április 11-én győztes jelöltje szerint komoly értéke van annak, hogy 2006-hoz képest tízezerrel több szegedi mondta: Botka László rosszul végzi a dolgát! A szegediek pontosan tudják, hogy most országgyűlési képviselőt választunk, hiszen bőrükön érzik a szocialista kormányzás hatásait, amelynek Botka László is részese volt – hangsúlyozza.

„A Fidesz nem egy szokványos, hanem egy történelmi választást nyert meg” – folytatja a politikus, aki az első fordulóban legyőzte Botka Lászlót, s április 25-én is erre törekszik.
„Magyarország felemelt fejjel tért vissza a történelem főutcájára. A Szegeden és környékben élők magukra, saját életükre, jövőjükre, Magyarország jövőjére adtak le szavazatot, és győztek, legyőzték a reménytelenséget. Bizonyították, hogy Magyarország egységes, van benne erő, nagy dolgokra képes, munkát, rendet és biztonságot akar, az ország polgárai megmutatták a világnak, hogy ismét jó magyarnak lenni” – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje.
Bohács Zsolt szerint minél nagyobb lesz a következő kormány felhatalmazása, tehát minél nagyobb egység alakul ki a választás második fordulója során, annál gyorsabban és annál nagyobb lendülettel vezeti ki a következő kormány az országot a válságból. A képviselőjelölt kiemeli, hogy a szegediek három dolgot mondtak ki április 11-én este: Botka László kormányzati munkáját értékelték nagyon rosszra, leszögezték, hogy kormányváltást szeretnének, és hitet tettek amellett, hogy egységes országvezetést szeretnének. Az MSZP és a szocialista kormányzat politikáját itt Szegeden Botka László képviseli. Ahhoz tehát, hogy a kormányváltás Szegeden is megtörténjen, április 25-én le kell váltani a kormány szegedi helytartóját is, az MSZP-s Botka Lászlót. Szegednek olyan képviselőre van szüksége, aki a leendő parlamenti többséggel szorosan együttműködve tudja megteremteni a szegediek boldogulását.
„Magyarországnak az eddigiekhez képest homlokegyenest ellenkező gazdaságpolitikát kell folytatnia: a sikertelen, megszorításokra épülő intézkedések helyett a növekedést kell támogatni. Ennek érdekében kell adót csökkenteni, munkahelyeket teremteni, leépíteni a bürokráciát és felszámolni a korrupciót. A gyorsaság és az eredményesség azonban a felhatalmazás nagyságán múlik. A második forduló arról szól tehát, hogy lesz-e a gyors kilábaláshoz és eredményesség kellő mértékű felhatalmazás” – összegez a 3-as választókerület Fidesz-KDNP-s jelöltje.

Default thumbnail
Előző sztori

Hátország: gálázott az Algyő-SZVSE a Dabas ellen

Default thumbnail
Következő sztori

Bodó a megújuló energia mellett

Legutóbbi hasonló cikkek