Óvodaügy: íme az átvételi elismervény!

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Újabb fejlemény született a Gyertyámos utcai óvoda ügyében. Ahogy korábban beszámoltunk róla, egy felháborodott szülő kereste meg szerkesztőségünket azzal a panasszal, hogy a Gyertyámos utcai óvodában a választások előtt 2-3 nappal, pénzt szedtek a szülőktől az óvoda felújítására, és nem adtak pénztárbizonylatot a befizetett összegről.

Mint azt előző cikkünkben is megírtuk, az április 8-án a Gyertyámos utcai óvodában megtartott megbeszélésen egyes szülők azonnal fizettek, viszont nem kaptak cserébe semmilyen elismervényt. Többüknek szerdán (12 nap után), ahogy egyikük fogalmaz: „A4-es formátumú sajtpapíron” nyomtak a kezébe egy házilag, számítógéppel gyártott, sorszám nélküli átvételi elismervényt, ami teljes mértékben szabálytalan, nem helyettesítheti a szabványos bevételi bizonylatot. Hogy még érdekesebb legyen a dolog, az átvételi elismervényen április 1-jei dátum szerepel, a támogató aláírása pedig sehol…

Az egyik érintett szülő rendelkezésünkre bocsátotta a saját példányát, melyet természetesen a személyes adat letakarásával teszünk közzé.

A nagyításhoz kattintson a képre!

Előző sztori

Tájékoztatás a választások második fordulójáról + HANG

Default thumbnail
Következő sztori

Több mint hárommilliárd forint támogatást kapott az SZTE + HANG

Legutóbbi hasonló cikkek