Közélet

Orbán: Magyarország győzött!

Orbán: Magyarország győzött!

2010. április 12., hétfő
Orbán: Magyarország győzött!

„Soha ennyien nem dolgoztak, nem szorítottak, nem imádkoztak ennyit a közös sikerért” – fogalmazott Orbán Viktor a választások éjszakáján a budapesti Vörösmarty téren a párt szimpatizánsai ezreinek jelenlétében, hozzátéve, „köszönöm a határon innen és túl élő nemzettársainknak”, és gratulálva a „történelmi eredményhez” – írja a Magyar Nemzet Online.

„Ez a győzelem nem a Fideszé, ez a győzelem Magyarországé, az önöké” – jelentette ki

Orbán Viktor

. A Fidesz elnöke szerint Magyarország legyőzte a reménytelenséget. Mint mondta, a magyarok elkezdtek írni egy mondatot 1956-ban és 1990-ben. Ítéletet mondtak egy korszak fölött, csakúgy, mint most. „Az előttünk álló feladat, hogy befejezzük ezt a mondatot, hogy Magyarország felemelt fejjel térjen vissza. Be kell bizonyítani, hogy nem egy fellángolás volt a mai eredmény” – hangsúlyozta Orbán. „A szikár, prózai tény az, hogy ezt a választást megnyertük” – tette hozzá, kiemelve, hogy „nem egy szokványos választást nyertünk meg”. Szavai szerint Magyarország polgárai leadták szavazatukat magukra, és győztek.

További részleteket a Magyar Nemzet Online-on olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.