Kalmár Ferenc: „Köszönöm a csapatok segítségét”

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Nagyarányú győzelmet aratott a Fidesz-KDNP közös pártlistája, így együtt kell és lehet értékelni a két szervezet eredményét. Kalmár Ferenc kereszténydemokrata politikus, a 3. számú választókerület Fidesz-KDNP-s elnöke szerkesztőségünkbe látogatott.

Kalmár Ferenc nagyon pozitívnak értékelte az első fordulóban elért eredményt, hiszen megnyugtató többsége lesz a Fidesz-KDNP-nek a második forduló előtt. „Nem szabad leülnünk, előttünk áll még egy második forduló, ahol biztosítanunk kell, hogy egyéni jelöltjeink biztos többséggel nyerjenek” – mondta el portálunknak Kalmár Ferenc. „Először szeretném megköszönni mindazoknak, akik segítettek ennek az eredménynek az elérésében, köszönöm a segítségét azoknak a csapatoknak, akik segítették a munkánkat éveken keresztül.”
Az országos választás nyerteseként első feladatnak az ország újjáépítését tekinti, mert az elmúlt évek „ámokfutását” úgy kell megszüntetni, hogy a választók is érezzék, érdemes volt a változásra szavazni.

Default thumbnail
Előző sztori

Kitiltották a SZEGEDma.hu-t az MSZP székházából

Default thumbnail
Következő sztori

Orbán: Magyarország győzött!

Legutóbbi hasonló cikkek