Hátország: kikapott az FK-ifi is a Szatymaztól

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem tudott túl sok helyzetet kidolgozni az FK 1899 Szeged ificsapata a Szatymaz ellen a megyei II. osztályú bajnokságban, így törvényszerű, hogy a vendégek örülhettek a meccs végén. A serdülők ezúttal nem léptek pályára.

Ifjúságiak, megyei II. osztály Homokháti csoport 21. forduló:

FK 1899 Szeged – Szatymaz 0-4 (0-2).
Felső Tisza parti stadion, műfű, vezette: Király Szilveszter.
FK 1899 Szeged: Geló – Kis (Fülöp), Burzon, Módra, Petrecz, Tóth D., Borcsa, Márton, Somodi (Németh), Kovács (Miklósi), Tranger (Farkas). Edző: Kaiser Rezső.
Szatymaz: Szűcs – Nyári, Baranyi, Rovó, Árpási Cs., Polgár (Tanka), Tari, Árpási R., Borbély (Burkus), Mikus, Varga. Edző: Baranyi Péter.
Gólszerzők: Tari (2), Borbély, Árpási R.

Az FK 1899 Szeged ifjúsági csapat ezúttal hazai pályán szerepelt, a Szatymaz korosztályos gárdája érkezett a Felső Tisza parti műfűre. Érkezett Kaiser Rezső edző is, aki kettő hét után tért vissza csapatához. Tanítványai azonban minden igyekezetük ellenére nem tudták győzelemmel köszönteni mesterüket, újabb vereséget szenvedtek a hasonló erőt képviselő ellenfelüktől. Elkeseredettségre nincs ok, mert egy nagyszerű lehetőség ígérkezik a pontok szaporítására, a következő fordulóban ugyanis a táblázaton előtte álló Tömörkényt látja vendégül a kék-fekete alakulat.

Kaiser Rezső edző: „Sajnos nem a legjobb előjelekkel vágtunk neki a mérkőzésnek, hiszen jó pár játékos sérülés miatt nem tudott velünk lenni. Az első félidő közepén újabb sérülés hátráltatott minket, jobbhátvédünk nem tudta folytatni a játékot. Játékosaim küzdöttek ugyan becsülettel, de nem sok helyzetig jutottak. Az a néhány lehetőség is kimaradt, így aztán sima vereséggel zárult a meccs.”

U16-os megyei bajnokság Tisza-Maros csoport 16. forduló:

Az FK 1899 Szeged-SZVSE szabadnapos volt.

Előző sztori

Labdarúgás: újabb SZVSE-iksz a megye I-ben

Következő sztori

Hátország: nem bírt a Mindszenttel a SZVSE-ifi