Bulvár

Halálos balesetet okozott az ittas vezető Makón

Halálos balesetet okozott az ittas vezető Makón

2010. április 27., kedd
Halálos balesetet okozott az ittas vezető Makón

Halálos baleset történt tegnap Makó belterületén - közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Makó belvárosban 16:10-kor egy Skoda Octaviával közlekedett egy 53 éves makói férfi a Czuczor utcán az Ardics utca irányába. Amikor az Ardics utca kereszteződéséhez érkezett, jobbra kanyarodott, ám feltehetően ittasságából eredően áttért a menetirány szerinti bal oldalba, és nekiütközött az ott szabályosan közlekedő ugyancsak Skoda Octavia típusú személygépkocsi bal oldalának, amit egy 37 éves makói nő vezetett. A vétlen személygépjármű az oldalirányú ütközés következtében jobbra sodródva elütötte az úttest menetirány szerinti jobb szélén kerékpáron közlekedő 70 éves helybéli férfit. A kerékpáros a helyszínen súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, akit a mentők a szegedi Újklinika Traumatológiai Osztályára szállítottak. Az idős férfi a gyors orvosi beavatkozás ellenére a kórházba szállítást követően életét vesztette. A Makói Rendőrkapitányság az 53 éves gépkocsivezetővel szemben halált okozó ittas járművezetés bűntette megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.