Bulvár

Erőszakos bűncselekmény elkövetőjét keresi a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Erőszakos bűncselekmény elkövetőjét keresi a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

2010. április 30., péntek
Erőszakos bűncselekmény elkövetőjét keresi a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy idős asszony sérelmére követett el súlyos, erőszakos bűncselekményt a mellékelt grafikán látható férfi Szegeden. A rendőrség az elkövető elfogása érdekében a lakosság segítségét kéri.

A grafikán látható férfi 2010. április 20-án a délutáni órákban a szegedi Belvárosi temetőben megtámadott egy idős asszonyt, majd bántalmazta. Végül a magatehetetlen sértett értékeivel együtt távozott. A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. Az elkövető személyleírása: 30-35 év körüli, 180-190 cm magas, vékony testalkatú, ovális, hosszúkás, borotvált arcú. Rövid, oldalt és hátul felnyírt, barna hajú, ápolt megjelenésű férfi. Elkövetéskori ruházata: régebbi típusú zakó és nadrág, amely szintén tiszta volt. Az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja a nyomozást. A rendőrség kéri, hogy aki a mellékelt grafikán látható férfit felismeri, vagy róla bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon (Szeged, Kossuth Lajos sgt. 22-24.) vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívószámok valamelyikét. A rendőrség a bejelentő adatait bizalmasan kezeli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.