Labdarúgás: zákányszéki négyes Domaszéken + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Igazi csemegét ígér a megye III. osztályának rangadója, hiszen az a Zákányszék látogat Domaszékre, amely egy ötöst gurított tavaly a hazaiaknak, ráadásul a bajnoki címre is esélyes még a jelenleg harmadik helyen tanyázó csapat.
Megyei III. osztály 26. forduló:

Domaszék SK – Zákányszék KSK 1-4 (0-3). Domaszék, 100 néző. Vezeti: Nyakas, Zab.
Domaszék SK: Baranyás L. (Baranyás Cs.) – Fodor, Kiss, Börcsök, Klötzl, Deák (Csehó), Szekeres (Fülöp), Ábrahám, Döncz, Deli, Gyuris (Laczkó).
Zákányszék KSK: Ótott – Barabás (Kéri), Oláh, Tanács G., Farkas A., Tóth, Farkas Z (Seres)., Tanács R., Hódi, Honti, Kertész.

92.perc: Vége a találkozónak.

85. perc: Csere: a Zákányszékben Farkas Z helyett Seres állt be. A hajrában jegyezhetünk egy Deli kapufát és a Zákányszéki oldalon egy Seres felső lécet.

78. perc: Szépített a Domaszék: Fülöp egyéni játék után (három védőt cselezett ki) szépen nyeste el a “bogyót” a kapus mellett.

75. perc: GÓÓÓL! Egy domaszéki helyzet után – ahol Deli lövését védte bravúrral Ótott – megszerezte a negyedik találatát a Zákányszék: belőtték az ötösön belülre a labdát, amit Tancsá R. közvetlen közelről sodort be a kapuba. 0-4. Majd egy csere: a domaszéki Deákot váltotta Csehó.

68. perc: Mintha kezdenének az eredménybe beletörődni a csapatok, nagyrészt mezőnyjáték folyik, a Domaszék csapata újabb cserére szánja el magát:  Gyuris helyett Laczkó áll be.

60. perc: Mezőnyben jól játszó zákányiaknak a kapu előtt rendre elfogy a tudománya, mintha elkönnyelműsködnék a helyzeteiket. Zákányszék csapatában Barabást váltja Kéri, Domaszékben pedig Szekeres jön le, s helyére Fülöp érkezik.

50. perc: A második félidőben a Domaszék lépett fel támadólag, ám mégis a Zákányszék növelhette volna előnyét: Farkas Zoltán indította Farkas Attilát aki 12 méterről, óriási helyzetből mellé lőtt.

no images were found

46. perc: A szünetben érdekes cserére szánta el magát a Domaszék. Két testvér váltotta egymást a kapuban: Baranyás László helyett Baranyás Csaba védi a második félidőben a kaput.

45. perc: Szünet.

42. perc: A Domaszék enyhe mezőfölényben játszik, támad tisztességgel, de ezzel csak növelte a Zákányszék lehetőségeit, hiszen a vendégek jól zárnak, és a védekezésből több kontrát is tudnak vezetni.

35. perc: GÓÓÓl! Ezúttal a Farkas testvérek voltak a főszereplők. Farkas A. szépen centerezett be bal oldalról és a jó ütemben érkező Farkas Z. közelről a léc alá bombázott.

32. perc: GÓÓÓL! Megduplázta előnyét a vendéggárda. Tanács és Hódi vezetett egy kontratámadást három passzból eljutottak a haza kapuig, végül 12 méterről zárta góllal az akciót Hódi. 0-2.

29. perc: GÓÓÓL! És ezúttal tényleg… a visszavont ítélet után feljött a Domaszék, ám mégis a Zákányszák szerzett vezetést. Farkas Z. lágy beívelését négy méterről a hosszú sarok irányából fejelte a hálóba Tanács R. 0-1.

20. perc: NINCS gól! Hihetetlen, futballmeccsen ritkán látható jelenség zajlott le a domaszéki pályán. Felállt középkezdésre a két csapat, de a bíró kiment a partjelzőhöz, majd megváltoztatta ítéletét: érvénytelenítette a gólt, s domaszéki szabadrúgással folytatódott a meccs. 0-0

18. perc: GÓÓÓL! Vezetést szerzett a Zákányszék. Egy oldalsó szabadrúgást végzett el Farkas Z. A kapu felé ívelődő labdára a domaszéki kapus kimozdult, ütközött Tanács Róberttel így a labda akadálytalanul hullott a kapuba.

15. perc: Nagy erőkkel rohamoz a Zákányszék, melynek két ígéretes helyzet lett a gyümölcse. Előbb Farkas ugratta ki szépen Hódit, aki ígéretes helyzetből lőtt mell. Néhány perccel később ismét hódi volt a főszereplő, aki egy éles bal oldali beadást két méterről, a kapu torkából bombázott fölé.

5. perc: A megye egyik legjobb pályáján csaphatnak össze a domaszéki és a zákányszáki játékosok. Az első helyzet a vendégek előtt adódott: egy védők mögé beívelt labdára szemfülesen csapott le Tanács R., és csak centiméterekkel tévesztett irányt lövése

Akár a bajnoki címet is elhódíthatja még a jelenleg harmadik helyen tanyázó, Domaszékre látogató Zákányszék csapata. A hazaiak biztos bennmaradók, és csak hat pontra vannak a hatodik helytől. A tét súlya tehát a vendégcsapatot nyomja inkább, ezért is számíthatunk igazi amatőr focicsemegére. A Domaszéknek van mit törlesztenie, hiszen az őszi fordulóban egy 5-össel a zsákban térhettek haza – az első helytől 5 pontra lemaradó – Zákányszékről.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Választás 2010: fél hatig 41,89% a részvétel + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Hétfő: I. SZÍNházi Estek

Legutóbbi hasonló cikkek