Sport

Csillagos ötös a kék-feketéknek

Csillagos ötös a kék-feketéknek

2010. április 19., hétfő
Csillagos ötös a kék-feketéknek

A múltheti, Bordány elleni vereséget követően bizonyossá vált, hogy a középmezőnyhöz „igazodik” az FK 1899 Szeged. A harmadik helyre csak matematikailag van esélye, a kiesés pedig egyáltalán nem jöhet szóba. A kék-feketék minden erejüket mozgósították a hét végén, hogy bizonyítsanak, s tettvágyukat siker koronázta: a hasonló játékerőt képviselő Zsombót magabiztosan fektették két vállra.

Felszabadult játékot kért csapatától

Hüvös Gábor

. Ezt többé-kevésbé sikerült is beváltaniuk a szegedieknek. A kék-feketék magabiztosan játszottak, uralták a mérkőzés kimenetelét: már az első félidőben eldőlt a három pont sorsa. A hazaiak mentek előre, de játékuk céltalan volt. A találkozó nem nevezhető magas színvonalúnak, a vendégek annyit adtak ki magukból, amennyi kellett ahhoz, hogy a két csapat helyet cseréljen a tabellán.

A labdarúgó megyei II. osztály Homokháti csoport 20. fordulójában:

Zsombó SE - FK 1899 Szeged 1-5 (0-3).

Zsombó 100 néző. Vezette: Juhász.

Zsombó:

Mihálffy - Dobó (Kovács 76'), Szűcs, Zetkó, Gyuris, Takács, Beleznai, Zádori, Németh, Túri (Juhász-Pintér 46'), Bezdány. Edző: Molnár Zoltán.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik (Meszes T. 65'), Lednitzky (Fodor L. 60'), dr. Havas, Turján, Meszes Cs., Szél (Joszt 70'), Dóra, Burzon (Vincze G. 75'), Ács, Holecska, Túróczi (Majoros 85'). Edző: Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

Szűcs (11-esből), illetve Túróczi, Burzon, Túri (öngól), Dóra (2). Sárga lap: Dobó, Gyuris ill. Ács, dr. Havas, Lednitzky. Hüvös Gábor:

„Végre a keretünktől elvárható teljesítmény tükre jelent meg a pályán is, minden csapatrész optimális teljesítményt nyújtott. A védelem jól, keményen zárt, a középpálya szervezte a játékot a csatársor pedig sikeresen fejezte be a támadásokat. Minden szempontból sikerült az ellenfelünk fölé nőni. A szurkolóinknak pedig nem győzök köszönetet mondani kitartó buzdításukért.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.