Bolhapiacok elefántméretben + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Ismét fénykorukat élik a kirakodó- és a régiségvásárok. Megyénkben Szegeden, Dorozsmán, Mórahalmon és Kisteleken is havi rendszerességgel pakolják ki portékáikat a kereskedők. Akad, aki bakelitlemezeket keres a 70-es évekből, van, aki háborús relikviák, régi gyerekjátékok után kutat, vagy épp teniszütőt, biciklit keres: közös bennük, hogy sosem térnek haza üres kézzel.

Szegeden az Árpád téren minden hónap harmadik szombatján állítják fel standjaikat a régiségkereskedők épp úgy, ahogy Mórahalmon a bolhapiacon. Dorozsmán minden hónap második szombatján 12 óráig nézelődhetnek, válogathatnak a sok csecsebecse között a vásározók. A mai napon fotós kollégánk is a nyüzsgő forgatag részese volt s természetesen nem felejtette otthon gépét sem…

A dorozsmai kirakodóvásárok időpontjai 2010-ben: április 10., május 08., június 12., július 10., augusztus 14., szeptember 11., október 09., november 13., december 11.

no images were found

Előző sztori

Teke: hazai pályán kikapott a Szegedi TE a ZTE-től

Következő sztori

Labdarúgás: a szombati megyei eredmények