Bohács és Bodó váltja Botkát és Ujhelyit

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Valódi parlamenti képviseletet ígér a Fidesz-KDNP egyéni mandátumot szerzett két politikusa, Bodó Imre és Bohács Zsolt is. Előbbi Ujhelyi Istvánt verte meg a hét végi országos választások második fordulójában, utóbbi pedig Botka Lászlót utasította maga mögé.

„Első szó ilyenkor a köszöneté, mind a segítőim, mind pedig a választópolgárok felé” – nyilatkozta portálunknak Bohács Zsolt, a szegedi 3-as választókerület képviselője, aki közel 7 százalékkal verte meg Botka Lászlót. „Én valóban szeretném képviselni választóimat a parlamentben, nem úgy, ahogy eddig ellenfelem. Sok munka vár ránk, egészen más irányt vesz a politika, de úgy gondolom, hogy eddig az élet több területén tudtam bizonyítani, hogy jól végzem a dolgomat, s arra törekszem, hogy ez a politikában is sikerüljön. Voltam élsportoló, majd ügyvédként dolgoztam, a politika egy más terület, új kihívás, szeretnék itt is teljesíteni. A legsürgetőbb feladatnak a munkahelyteremtést tartom” – így Bohács.

no images were found

„Az első forduló után biztos voltam abban, hogy jó eredményt hoz az egyes választókerület” – mondta el a SZEGEDma.hu-nak Bodó Imre, aki 11 százalékkal győzte le Ujhelyi Istvánt. „De azt álmomban sem gondoltam, hogy a második fordulóban 4 százalékkal még növelni tudom előnyöm. Köszönöm a választóknak a bizalmat, a segítőimnek pedig a munkát, hiszen olyan választókerületben sikerült nyernem, amely nyolc éve szocialista irányítás alatt állt. Szeretnék elismert és megbecsült képviselője lenni a választókerületemnek. Ahogy azt ígértem, felkeresem mind a négy kerületemhez tartozó települést, végigjárom a lakótelepet, Odessza városrészt, Felsővárost és Tarjánt. Most már a lakók által közvetített gondolatokat szeretném pontosítani, és minden olyan kérdést, amit képviselni tudok, továbbítok a Parlamentbe. Bárki megkereshet, számíthatnak arra, hogy Bodó Imre meghallgatja őket” – így a képviselő.

Default thumbnail
Előző sztori

Állattenyésztési seregszemle Vásárhelyen

Következő sztori

A nők és a humor

Legutóbbi hasonló cikkek