A Jobbik szerint egyenlőtlen a kampány

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

A Jobbik úgy érzékeli, hogy a kampány során egyenlőtlenné vált Csongrád megyében is a tájékoztatás, nem jelennek meg képviselőik annyiszor, mint a többi párt jelöltjei. Erről Tóth Péter, a párt megyei és szegedi elnöke, országgyűlési képviselőjelöltje beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz és a Jobbik versenyéről szól ez a választás Tóth Péter szerint, nem pedig a Fidesz és az MSZP küzdelméről. A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a Nemzeti Klubban tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy sok esetben a kis pártok közé sorolták őket, „jó lenne, ha nem külföldről pénzelt mozgalomnak titulálnák a Jobbikot”. A párt megyei és szegedi elnöke kijelentette, hogy az elmúlt húsz év legfontosabb választása lesz jövőhét vasárnap. A Jobbik népszavazásként tekint az április 11-i voksolásra. „Véleményt lehet mondani az elmúlt 20 évről, politikai korrupciójáról, fehérgalléros bűnözéséről” – jelentette ki Tóth, utalva Zuschlag Jánosra, akit első fokon nyolc és fél év börtönbüntetésre ítéltek. „A multipártok és nemzeti párt között választatunk jövő hét vasárnap. Ha a Jobbik kormányt tudna alakítani, akkor húsz év szélsőséges liberalizmusa lezárulna április 11-én” – tette hozzá.
Tóth Péter visszautasítja, hogy őt nyilasnak, vagy fasisztának állítsák be, mint elmondta, 1983-ban született. „Még kisdobos sem voltam, nemhogy nyilas lettem volna. A kampányt nem szabad ilyen irányba elvinni” – jelentette ki a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje.

A párt elnézést kér mindazoktól, akik március 31-én szerettek volna találkozni Molnár Áronnal, az eső elmosta szabadtéri rendezvényüket. A Jobbik Csongrád megye 3-as választókerületében induló jelöltjével április 8-án 16 órától találkozhatnak személyesen Szegeden, az Anna-kútnál.

Előző sztori

Húsvét: misék és istentiszteletek rendje

Következő sztori

Közbeszerzési szabálysértések az SZKT-nál? + HANG