Közélet

A hét kérdése: Kedveli-e ön a locsolkodást?

A hét kérdése: Kedveli-e ön a locsolkodást?

2010. április 1., csütörtök
A hét kérdése: Kedveli-e ön a locsolkodást?

A hét kérdése rovatban ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, szoktak-e Önök locsolkodni húsvéthétfőn, illetve szeretik-e, hogy a férfiak megöntözzék Önöket.

A múlt héten arról kérdeztük olvasóinkat, ellátogatnak-e majd a most megnyílt Napfényfürdő Aquapolisba. Nos, a legtöbben erősen árérzékenyek, ugyanis 52% nyilatkozott úgy, hogy nem lesz pénze a drága belépőre. 20% azt felelte, akkor megy el a fürdőbe, ha szegediként kedvezményes jegyet kap. Látogatóink 17%-a mondta azt, inkább a hagyományos strandot választja, s mindössze 11% volt azok aránya, akik rendszeres fürdőlátogatónak ígérték magukat. Ezen a héten arról érdeklődünk, járnak-e locsolkodni, illetve fogadnak-e locsolókat húsvétkor. Szavazni a jobb oldali menüsorban található A hét kérdése rovatban lehet, s ugyanitt tekintheti meg azt is, hogyan, milyen százalékban oszlanak meg a vélemények az adott témában. Előre is köszönjük véleménynyilvánítását, s hogy ilyen módon is velünk szerkeszti a SZEGEDma.hu-t!

Az elmúlt heti eredmény:

Ön ellátogat-e majd az új Napfényfürdő Aquapolisba?

Igen, rendszeresen fogok járni a fürdőbe. (11%) Csak akkor, ha szegediként kedvezményes jegyet kaphatok. (20%) Nem, mert nem lesz pénzem a drága belépőre. (52%) A hagyományos strandot szeretem, az élményfürdőt nem. (17%)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.