Bulvár

Előzetesben a taxisra támadó szegedi férfi - FRISSÍTVE!

Előzetesben a taxisra támadó szegedi férfi - FRISSÍTVE!

2010. március 15., hétfő
Előzetesben a taxisra támadó szegedi férfi - FRISSÍTVE!

Előzetes letartóztatásba helyezte egy hónapra a bíróság azt az 57 esztendős szegedi férfit, aki késsel fenyegetett meg vasárnap hajnalban egy taxist - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.

Az eset még vasárnap hajnalban történt. A férfi beszállt az egyik szegedi droszton várakozó taxiba, s azonnal elővett egy kést, majd közölte a sofőrrel, hogyha nem viszi haza Dorozsmára, szíven szúrja - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A sofőr ekkor bekiáltott a URH-rádióba, hogy bajban van, majd kiugrott a járműből és rázárta a támadójára. A többi taxis segítségére sietett, kiszedték a férfit az autóból, és megvárták a rendőröket - közölte a főhadnagy. Hozzátette: a helyszíni szemlén a rendőrök a kést is megtalálták. A többszörösen büntetett előéletű férfi nem tett vallomást, ellene felfegyverkezve, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.