Kultúra

Capa-látogatócsúcs a nemzeti ünnepen

Capa-látogatócsúcs a nemzeti ünnepen

2010. március 15., hétfő
Capa-látogatócsúcs a nemzeti ünnepen
Folyamatosan telt ház volt március 15-én a szegedi Móra Ferenc Múzeumban. A nemzeti ünnep alkalmából ingyenesen lehetett megtekinteni a világhírű Robert Capa eredeti fotóit bemutató kiállítást. Összesen közel háromezer érdeklődő volt kíváncsi március idusán a Capa-tárlatra - közölte Medgyesi Konstantin, a Móra-múzeum sajtószóvivője.

A szeles idő ellenére a látogatók türelmesen vártak a múzeum lépcsőin, hogy be tudjanak jutni a múzeumba. Volt olyan időszak, amikor a sor az épület előtti szökőkútig ért. A hatalmas érdeklődés miatt még háromnegyed hatkor - jócskán a hivatalos zárási időpont után is - engedtek be látogatókat a Kultúrpalotába. A Munkácsy- és a Vasarely-kiállítások óta nem akadt példa ekkora érdeklődésre a szegedi múzeumban. Március 16-án, kedden a Móra-múzeum technikai okok miatt zárva tart, de március 17-én, szerdán 10 órától ismét láthatja a nagyközönség Robert Capa legendás fotóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.