Sport

Bella Árpád a Pick Szeged új ügyvezető elnöke

Bella Árpád a Pick Szeged új ügyvezető elnöke

2010. március 13., szombat
Bella Árpád a Pick Szeged új ügyvezető elnöke

Bella Árpád lett a Pick Szeged ügyvezető elnöke. A 33 éves szakember feladata, hogy az egyesületnek új irányt adjon, és kivezesse a gödörből.

Felszállt a füst, megválasztotta a Pick Szeged elnöksége az új ügyvezető elnököt. A már korábban lemondott

Lele Ambrus

helyett egy ambiciózus fiatalember,

Bella Árpád

irányítja a továbbiakban az egyesületet. A 33 éves kézilabdás szakember több mint tíz éve dolgozik a klubnál, az utánpótlás-nevelésből vette ki a részét. Bella Árpád sérülés miatt, korán befejezte aktív sportolói pályafutását. Most egy egészen más feladat vár, hiszen nem a szakmai munkát irányítja, hanem feladata egy erős, jól támogatott, eladható klub kialakítása. Az új ügyvezető elnök egyelőre Lele Ambrussal dolgozik együtt, de a következő szezonra már ő tervezi meg a költségvetést és hamarosan előterjeszti elképzeléseit az egyesület elnökségének. Az új ügyvezetőnek nem lesz könnyű dolga, hiszen a klubnak közel 200 millió forintos adóssága van. Az elnökség döntését különböző internetes fórumokon máris támadják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.