Bella Árpád a Pick Szeged új ügyvezető elnöke

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bella Árpád lett a Pick Szeged ügyvezető elnöke. A 33 éves szakember feladata, hogy az egyesületnek új irányt adjon, és kivezesse a gödörből.

Felszállt a füst, megválasztotta a Pick Szeged elnöksége az új ügyvezető elnököt. A már korábban lemondott Lele Ambrus helyett egy ambiciózus fiatalember, Bella Árpád irányítja a továbbiakban az egyesületet.

A 33 éves kézilabdás szakember több mint tíz éve dolgozik a klubnál, az utánpótlás-nevelésből vette ki a részét. Bella Árpád sérülés miatt, korán befejezte aktív sportolói pályafutását. Most egy egészen más feladat vár, hiszen nem a szakmai munkát irányítja, hanem feladata egy erős, jól támogatott, eladható klub kialakítása. Az új ügyvezető elnök egyelőre Lele Ambrussal dolgozik együtt, de a következő szezonra már ő tervezi meg a költségvetést és hamarosan előterjeszti elképzeléseit az egyesület elnökségének. Az új ügyvezetőnek nem lesz könnyű dolga, hiszen a klubnak közel 200 millió forintos adóssága van.

Az elnökség döntését különböző internetes fórumokon máris támadják.

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgás: a szombati megyei eredmények

Default thumbnail
Következő sztori

Árvízi emléknap: cserkészek a Dóm téren

Legutóbbi hasonló cikkek