Közélet

Állnak az LMP területi listái a régióban + HANG

Állnak az LMP területi listái a régióban + HANG

2010. március 24., szerda
Állnak az LMP területi listái a régióban + HANG
A dél-alföldi régió mindhárom megyéje állított területi listát, a munkában kiemelkedően teljesített Békés és Csongrád – mondta el Vágó Gábor, a Lehet Más a Politika kecskeméti országgyűlési képviselőjelöltje a párt szerdai szegedi sajtótájékoztatóján. A szervezet három másik képviselőjelöltjével – Málovics Györggyel, Ikotity Istvánnal és Csató Józseffel – ismertette röviden az LMP kampánystratégiáját és programját, ami lényegében a választások finisében összefonódik majd, hiszen a kampány utolsó hetében a párt képviselői arra törekednek, hogy megismertessék a választókkal programjukat. A kampány fő elemei a tiszta pártfinanszírozás, az erős vidék megteremtése, a munka és család harmóniája és a jobb- és baloldali lövészárok megszüntetése köré épülnek, míg a program bemutatása során szeretnék megismertetni a választókkal, hogyan gondolják a demokrácia megújulását, a bizalom visszaállítását, miként képzelik el a befogadó társadalmat (a foglalkoztatásnövekedést, oktatás-, vidékfejlesztést, a cigányság helyzetének kezelését), a fenntarthatóság stratégiáját és az egészség, a környezetünk védelmét.

A déli régió LMP-s területi listáinak képviselőjelöltjei:

Bács-Kiskun megye területi listájának első öt indulója: Ikotity István, Dudás József, Szabó Rebeka Katalin, Kiss Kálmán Tibor, Falusi Norbert. A Csongrád megyei listán Barcsi Antal József, Török László Antal, Bozsóné Margóczi Katalin, Bálint Bence Kristóf, Málovics György szerepel. Békés megyében pedig a következőképpen néz ki az LMP-lista: Fanaczán Istvánné, Fónád Zoltán János, Földi Mihály István, Grószné Zsóri Irén, Gál István Elek.
Hallgassa meg a Rádió88 Málovics Györggyel készített hanganyagát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.