Szerkesztőségünkbe látogatott Borókai Gábor + HANG

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Csütörtöki szegedi látogatása során a SZEGEDma.hu szerkesztőségének vendége volt Borókai Gábor. A Heti Válasz lapigazgató-főszerkesztőjével a polgári sajtó országos és szegedi helyzetéről, illetve a médiának a választási kampányban betöltött szerepéről beszélgettünk.

Borókai Gábor szerkesztőségünkben internetes hírportálunkról, a SZEGEDma.hu-ról, a Déli Szó című havilapunkról, a Helyi Téma hetilap szegedi kiadásáról tájékozódott. A Heti Válasz lapigazgató-főszerkesztőjét Oláh János, a kiadó tulajdonosa, Bonifert Gábor ügyvezető igazgató és Pintér M. Lajos főszerkesztő fogadta.
A Borókai Gáborral készített exkluzív interjúnkat – melyben egyebek mellett a polgári média helyzetének megváltozása, az online és a nyomtatott sajtó szerepének átalakulása, illetve a Heti Válasz hetilappal és annak internetes kiadásával kapcsolatos kérdések is szóba kerülnek – A hét embere rovatban olvashatják majd.

Hallgassa meg a Rádió88 Borókai Gáborral készített hanganyagát!

Előző sztori

Labdarúgás: Beretka-bomba a Mezőhegyes ellen + FOTÓK

Következő sztori

Kanyó Dénes: „Még az Eb előtt lerendezem a 200 méteres uszonyos úszás világcsúcsát”