Sport

Nyolc gól esett az FK Szeged első edzőmeccsén

Nyolc gól esett az FK Szeged első edzőmeccsén

2010. február 6., szombat
Nyolc gól esett az FK Szeged első edzőmeccsén

Közeledik a tavasz! Lassan véget érnek a kispályás labdarúgótornák, egyre több nagypályás csapat kezdi el a felkészülést a szezonra. Így cselekedett az FK 1899 Szeged is. A szerdai könnyed, átmozgató edzés után péntekre mérkőzést szervezett Hüvös Gábor a tanítványainak. A jó erőkből álló békési együttes, a Tótkomlós látogatott a Felső Tisza parti műfűre.

A hazaiak játékán érződött az idénykezdet minden nehézsége. Kissé lassan lendült játékba a gárda. Masszív belső tengellyel felállva az első játékrész vége felé lett veszélyes a vendégek kapujára. A középpályán

Kránicz

és

Turján

jól szűrt,

Dóra

remekül tartotta meg a labdákat,

Áccsal

kiegészülve veszélyesen támadták a komlósi kaput. A négy negyedig tartó találkozó második részére jelentősen átszervezte csapatát

Hüvös

mester. Igyekezett mindenkinek lehetőséget adni. Ezt kihasználták a vendégek, akik az első helyen állnak a Békés megyei II. osztályban. Szép, kulturált futballt játszva felőrölték a hazaiak erejét. A teljesítményükön látszódott, hogy előrébb tartanak a felkészülésben. Az FK 1899 Szeged legközelebb február 14-én, vasárnap 13 órakor lép pályára a Tiszasziget ellen. A találkozót az Etelka sori műfüves pályán rendezik.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

FK 1899 Szeged - Tótkomlós 2-6 (0-1, 2-1, 0-2, 0-2).

Szeged, műfüves pálya, 50 néző.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik (Meszes T.) - Fodor I. (Becsei), Hüvös (Meszes Cs.), Havas (Burzon Martin), Nagy (Csillag), Kránicz (Tóth D.), Turján, Dóra, Holecska (Halász), Túróczi (Petrecz), Ács (Majoros). Játékos-edző: Hüvös Gábor. A szegedi gólszerzők: Ács, Turján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.