Bulvár

Módosul a terelés a Kossuth Lajos sugárút és nagykörút kereszteződésében

Módosul a terelés a Kossuth Lajos sugárút és nagykörút kereszteződésében

2010. február 15., hétfő
Módosul a terelés a Kossuth Lajos sugárút és nagykörút kereszteződésében

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében kerül sor az 1-es villamosvonal felújítására. Február 16-án hajnaltól a Kossuth Lajos sugárút és a nagykörút kereszteződésében változik az ideiglenes terelősávok útvonala.

2010. február 16-án hajnaltól az 1-es villamosvonal következő építési üteme miatt módosul a terelés a Kossuth Lajos sugárút és Párizsi körút kereszteződésében. A főút továbbra is kétszer két sávos marad. A rendőrség felé a két sáv egymás mellett halad holnaptól, míg a Mars tér felé a két sáv munkaterületet kerül ki balról, illetve jobbról. Kérjük, nagyon figyelmesen vezessenek! A Kossuth Lajos sugárút és Párizsi körút kereszteződésében elkezdődik az 1-es villamosvonal felújításához kapcsolódó következő építési ütem, ezért módosítani kell a terelőútvonalon. Továbbra is kétszer két sávon lehet majd áthajtani a csomóponton. A rendőrség irányába ezen túl egymás mellett halad a két sáv, míg a Mars tér irányában sínépítők mellett kell balról, illetve jobbról elhaladni a kereszteződésben. Az új sávkiosztás festési, táblázási munkái február 15-én este kezdődnek, és várhatóan hajnalig befejeződnek. Az éjszaka folyamán ezért időlegesen forgalomkorlátozásra, útszűkítésre kell számolni a kereszteződésben. A forgalom hajnaltól már az új forgalmi rend szerint halad. Kérjük, az időjárási viszonyok és a terelőútvonal változásai miatt közlekedjenek figyelmesen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.