Közélet

Megszállta az NNI a nemzetvédelmi egyetemet

Megszállta az NNI a nemzetvédelmi egyetemet

2010. február 16., kedd
Megszállta az NNI a nemzetvédelmi egyetemet

Megszállta a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemet. Meg nem erősített információk szerint sikkasztás miatt folyik a nyomozás – tudta meg a Lánchíd Rádió.

A Lánchíd Rádió úgy értesült, hogy több embert is őrizetbe vettek, meg nem erősített források szerint a rektort is. Sajtóinformációk szerint a katonai ügyészi nyomozók az egyetemi hivatalokban iratokat és számítógépeket foglaltak le. Értesülések szerint a Honvédelmi Minisztérium is érintett lehet az ügyben, és a tárcánál több embert is letartóztattak. Ez utóbbi információt nem erősítette meg a Nemzeti Nyomozó Iroda. A Lánchíd Rádió úgy tudja, hogy akár átfedés is lehet a BKV-botrány és a nemzetvédelmi egyetem házkutatása között, mivel évekkel ezelőtt ugyanaz a cég újította fel a nemzetvédelmi egyetem közmű-, csatorna- és távfűtővezeték-hálózatát, amelyik a BKV-ügyekben is érintett lehet. A kft-t az MSZP gazdasági holdudvaraként tartják számon. További részleteket a

Lánchíd Rádió honlapján

olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.