Sport

Labdarúgás: legyőzte a Volán az Izsákot - HANG, FOTÓK

Labdarúgás: legyőzte a Volán az Izsákot - HANG, FOTÓK

2010. február 3., szerda
Labdarúgás: legyőzte a Volán az Izsákot - HANG, FOTÓK
2-1-re verte a Tisza Volán SC Szeged az Izsáki Sárfehér SE-t felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Felső Tisza parton szerda este. A Baja elleni vereséget követően az NB III Alföld csoportból tavaly kiesett, a Bács megyei I. osztályban jelenleg a harmadik helyen tanyázó Izsák ellen javíthatott a Tisza Volán SC Szeged. A kék-feketéknél még nem mutatkozott be a könnyebb sérülését kúráló Hadár Attila, illetve a Balástyáról visszahozott kapus, Reguli Máté. Hiányzott továbbá Kazi László (sítáborban van), Vastag Szabolcs (lázas beteg), Mórocz Zsolt (bevizesedett a térde) és Végh Ariel (rúgást kapott) is. Az esélyesebb hazaiak főleg az első játékrészben futballoztak tetszetősen, ekkor kétgólos előnyre tettek szert, de Beretka Péter lábában benne maradt néhány találat. A második félidőre nyolc helyen változtatott együttesén Buchholcz Gábor vezetőedző. Továbbra is a kék-feketék játszottak mezőnyfölényben, s alakítottak is ki helyzeteket, de ezeket már nem sikerült kihasználniuk. A vendégek az utolsó percben megszerezték szépítő góljukat. A Tisza Volán SC Szeged szombaton 11 órakor a román II. osztályú CFR Temesvár, vasárnap 11 órakor pedig az Ásotthalom gárdáját fogadja majd edzőmeccsen.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Tisza Volán SC Szeged – Izsáki Sárfehér SE 2-1 (2-0). Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű. Szeged, I. félidő: Czirják – Búzási, Vida, Garamvölgyi, Grünwald – Vágó L., Szilágyi – Kéri, Huszárik, Pálfi – Beretka. II. félidő: Vasas – Pénzváltó, Boldizsár, Grünwald, Mészáros – Prikidánovics, Szilágyi – Harangozó, Frank, Nagysolymosi – Kéri. Vezetőedző: Buchholcz Gábor. A szegediek gólszerzői: Huszárik, Búzási. Buchholcz Gábor: „Az első félidőben jól pörgött a csapat, sok helyzetet dolgoztunk ki, ám sajnos ezeket nem a legjobb százalékban értékesítettük. A második játékrészben éreztette magát a sok csere hatása. A meccs összességében elérte célját, mindenki megkapta a terhelést, megtörtük az edzések monotonitását. Bízom benne, hogy a hétvégére a sérültek, betegek közül is többen csatlakoznak hozzánk, s a két mérkőzésen szinte mindenki 90 percet kaphat a pályán.”
Hallgassa meg Kéri Tamással, a Tisza Volán SC Szeged játékosával készült hanganyagunkat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.