Sport

Labdarúgás: legyőzte a Kecskemét a tompa Volánt

Labdarúgás: legyőzte a Kecskemét a tompa Volánt

2010. február 13., szombat
Labdarúgás: legyőzte a Kecskemét a tompa Volánt
1-1-es félidőt követően 4-1-es vereséget szenvedett a Tisza Volán SC Szeged labdarúgócsapata a vele azonos osztályban szereplő Kecskeméttől. A szombati felkészülési meccsen rendkívül tompán futballoztak a házigazdák. A szerdai makói kiruccanást követően újabb nehéz ütközet várt az NB III-as kék-feketékre, szombaton délelőtt ugyanis a Kecskemét második számú gárdája látogatott Szegedre. A hazai együttes szerezte meg a vezetést Beretka Péter révén, ám a hírös városaik még az első félidőben egyenlíteni tudtak egy remekül végrehajtott pontrúgás-variációt követően. A második játékrészben egyre inkább kijött a volánosokon a fáradtság, amit nem is lehet csodálni, hiszen a kőkemény felkészülés közben kevesebb mint két hét alatt ez már az ötödik edzőmeccsük volt Vidáéknak. Egyre tompábban futballoztak a Buchholcz-legények, ahogy telt-múlt az idő. Ennek ellenére is sikerült helyzeteket teremteni, de ezek rendre kimaradtak. Aztán ahogy az lenni szokott, büntetett a Bács megyei alakulat. Az utolsó negyedórában három védelmi megingást, figyelmetlenséget kihasználva sima győzelmet aratott a látogató. A Tisza Volán SC Szeged nem áll meg, vasárnap 11 órától ugyancsak a műfüvön a megye I-es Mórahalmot fogadja majd.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Tisza Volán SC Szeged – Kecskeméti TE 1-4 (1-1). Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű. Szeged: Czirják (Reguli) – Pénzváltó, Boldizsár (Vida), Dargó (Grünwald), Garamvölgyi (Búzási) – Vágó (Prikidánovics), Szilágyi – Pálfi, Vastag (Kazi), Végh – Beretka. Vezetőedző: Buchholcz Gábor. A szegedi gól szerzője: Beretka. Buchholcz Gábor: "Nem tudom bántani a srácokat, érhető, hogy tompábbak voltunk a megszokottnál, a felkészülésünk ezen szakaszában ennek így is kellett lennie. A kecskemétiekkel mindenesetre sikerült elhitetnünk, hogy mennyire jók... Másrészről úgy gondolom, a makói nagyszerű teljesítményt követően jókor is jött egy kisebb pofon, nehogy valaki túlságosan is elszálljon magától. Holnap a Mórahalom ellen még vár ránk egy meccs, majd hétfőtől a frissítésre helyezzük a hangsúlyt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.