Labdarúgás: a bajnoki rajtra hangolódik az FK

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sorozatban játszotta az edzőmérkőzéseket az FK 1899 Szeged. Szerdán a békés megyei másodosztály éllovasa, a Tótkomlós látogatott a csongrádi megyeszékhelyre, míg szombaton a Szőreg volt az ellenfél.

Rapszodikus teljesítményt mutathatnak fel a kék-feketék. A jó játékerőt képviselő komlósiak elleni produkcióval elégedett volt Hüvös Gábor. Mindenki az nyújtotta, amit a szakvezető elvárt. Erre lehet építkezni és akkor a bajnoki akadályokat sikerrel tudja megvívni a csapat.

A szombati találkozón azonban már lényegesen gyengébben muzsikált a csapat, fásultan és tompán futballoztak. Akadozott a gépezet, nagy hibaszázalékkal játszottak a kék-feketék. Csak Brunczvik kapusnak köszönhető, hogy nem lett nagyobb a különbség.

Ezzel a két találkozóval lezárult az alapozás hosszabb szakasza. Innentől kezdve a bajnoki rajtra való ráhangolódás jegyében folytatódik a felkészülés.

FK 1899 Szeged – Tótkomlós 1-3 (0-2).
FK Szeged: Meszes T. – Fodor L. (Vincze G.), Turján, dr.Havas (Becsei), Fodor I. (Burzon Márk), Nagy V. (Lednitzky), Joszt (Halász), Túróczi (Holecska), Juhász (Petrecz), Dóra (Majoros), Ács (Albert)
Vezetőedző: Hüvös Gábor.
Szegedi gólszerző: Ács

FK 1899 Szeged – Szőreg RSE 1-5 (1-2).
FK Szeged: Brunczvik – Vincze G., Turján, dr. Havas (Burzon Martin), Fodor L. (Majoros), Halász, Nagy V. (Szél), Holecska (Becsei), Joszt, Juhász, Ács (Keresztúri).
Vezetőedző: Hüvös Gábor
Az FK góljának szerzője: Ács.

Előző sztori

Kézilabda: későn jött a Pick Szeged bravúros döntetlenje

Következő sztori

Keddtől félpályás útzár a szegedi Vitéz utcában