Sport

Labdarúgás: a bajnoki rajtra hangolódik az FK

Labdarúgás: a bajnoki rajtra hangolódik az FK

2010. február 27., szombat
Labdarúgás: a bajnoki rajtra hangolódik az FK

Sorozatban játszotta az edzőmérkőzéseket az FK 1899 Szeged. Szerdán a békés megyei másodosztály éllovasa, a Tótkomlós látogatott a csongrádi megyeszékhelyre, míg szombaton a Szőreg volt az ellenfél.

Rapszodikus teljesítményt mutathatnak fel a kék-feketék. A jó játékerőt képviselő komlósiak elleni produkcióval elégedett volt

Hüvös Gábor

. Mindenki az nyújtotta, amit a szakvezető elvárt. Erre lehet építkezni és akkor a bajnoki akadályokat sikerrel tudja megvívni a csapat. A szombati találkozón azonban már lényegesen gyengébben muzsikált a csapat, fásultan és tompán futballoztak. Akadozott a gépezet, nagy hibaszázalékkal játszottak a kék-feketék. Csak

Brunczvik

kapusnak köszönhető, hogy nem lett nagyobb a különbség. Ezzel a két találkozóval lezárult az alapozás hosszabb szakasza. Innentől kezdve a bajnoki rajtra való ráhangolódás jegyében folytatódik a felkészülés.

FK 1899 Szeged - Tótkomlós 1-3 (0-2).

FK Szeged:

Meszes T. - Fodor L. (Vincze G.), Turján, dr.Havas (Becsei), Fodor I. (Burzon Márk), Nagy V. (Lednitzky), Joszt (Halász), Túróczi (Holecska), Juhász (Petrecz), Dóra (Majoros), Ács (Albert)

Vezetőedző:

Hüvös Gábor.

Szegedi gólszerző:

Ács

FK 1899 Szeged - Szőreg RSE 1-5 (1-2).

FK Szeged:

Brunczvik - Vincze G., Turján, dr. Havas (Burzon Martin), Fodor L. (Majoros), Halász, Nagy V. (Szél), Holecska (Becsei), Joszt, Juhász, Ács (Keresztúri).

Vezetőedző:

Hüvös Gábor

Az FK góljának szerzője:

Ács.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.