Sport

Röplabda: extraligás maradt a HPQ-Szeged

Röplabda: extraligás maradt a HPQ-Szeged

2010. február 14., vasárnap
Röplabda: extraligás maradt a HPQ-Szeged

Mindkét hétvégi találkozóját elvesztette a HPQ-Szeged férfi röplabdacsapata, mégis bent maradt az Extraligában. Mindez a Kazincbarcikának köszönhető.

A HPQ-Szeged Extraligában szereplő férfi röplabdacsapata pénteken kikapott Szolnokon, ezért vasárnap győzni kellett volna ahhoz, hogy ne egy másik találkozótól függjön a szegediek bent maradása a legmagasabb osztályban. A HPQ gyengén röplabdázott az első két játszmában a Mafc ellen és simán kikapott. A hazai gárda a harmadik szettben már hiába kapaszkodott, az utolsó ütések az ellenfélnek sültek, és értek pontokat. A találkozót a fővárosiak nyerték, a hazaiak egyet tehettek, imádkoztak, hogy a Kazincbarcika legyőzze a Szolnokot. A fohász meghallgatásra került, nyert a Vegyész 3:0-ra, ezzel a Szeged megmenekült a kieséstől.

HPQ-Szegedi RSE–MAFC-BME-Mapei 0:3 (-18, -18, -23)

Vegyész RC-Kazincbarcika–Szolnoki RK-SI 3:0 (23, 24, 18)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.