Bulvár

Baleset Szatymaz és Balástya között

Baleset Szatymaz és Balástya között

2010. január 22., péntek
Baleset Szatymaz és Balástya között

Baleset történt az 5-ös úton, Szatymaz és Balástya között – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az 5-ös úton egy nyergesvontató haladt Balástya irányába, amit egy Nissan Navara kezdett előzni. Eközben a nyergesvontató áttért a menetirány szerinti bal oldalra, a Nissan vezetője elrántott a kormányt és egy fának ütközött. A sofőr könnyebben sérült. A balesethez megkülönböztető jelzéseinek használatával vonuló mentő a Coránál megcsúszott a jeges úton és kiütött egy gyalogosoknak kihelyezett jelzőlámpát. Személyi sérülés nem történt, útlezárás nincs. Közben az 55-ös úton, Maty-ér közelében a tegnap árokba borult kamion műszaki mentése miatt teljes útlezárás van érvényben. A forgalmat a rendőrség az 502-es útra tereli, és azt kéri az úton levőktől, hogy Röszke felé kerüljenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.