Bulvár

Lakossági bejelentés alapján fogták el a határsértőket

Lakossági bejelentés alapján fogták el a határsértőket

2010. január 5., kedd
Lakossági bejelentés alapján fogták el a határsértőket

Egy szegedi személyszállítással foglalkozó cég segített a határsértő elfogásban Szegeden - közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ma hajnalban a társaság diszpécsere értesítette a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletét, miszerint az egyik járművükbe három külföldi személy ült be, és budapesti útirányt nevezett meg. A határrendész ügyeletes a járőröket a jármű felkutatására, és a személyek igazoltatására utasította, amely az M5-ös autópályán történt meg. Az ellenőrzése során kiderült, hogy az utasok afgán állampolgárok, akik magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, és az éjszaka folyamán a Tisza töltésen illegálisan léptek hazánk területére. Az afgán határsértőket előállították, ügyüket idegenrendészeti eljárás keretében vizsgálja a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.