Bulvár

Kerékpárost gázolt halálra egy autó Nagymágocson

Kerékpárost gázolt halálra egy autó Nagymágocson

2010. január 5., kedd
Kerékpárost gázolt halálra egy autó Nagymágocson

Kivilágítatlan kerékpárost gázolt halálra egy személygépkocsi kedden kora este a Csongrád megyei Nagymágocson - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

A helyszíni szemle adatai szerint az 55 éves helybeli férfi Derekegyház irányába kerékpározott sötét ruházatban, világítás és láthatósági mellény nélkül a forgalmi sáv közepén. Mögötte érkezett egy 42 éves férfi által vezetett BMW. A lakott területtől kb. 200 méterre későn észlelte a kerékpárost, így a járműve jobb elejével elütötte. Az autós próbálta újraéleszteni a szerencsétlenül járt embert, azonban sem ő, sem pedig a kiérkező mentők nem jártak sikerrel. Az autó vezetője nem volt ittas. A baleset pontos körülményeit a Szentesi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja - áll a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.