Közélet

Jobbik-kampányiroda nyílik a 3. választókerületben

Jobbik-kampányiroda nyílik a 3. választókerületben

2010. január 21., csütörtök
Jobbik-kampányiroda nyílik a 3. választókerületben
Molnár Áron, a Jobbik szegedi képviselőjelöltje mutatta be a párt jövő hétfőn nyíló Hétvezér utcai kampányirodáját. Január 25-től várja a Csongrád megyei 3. számú választókerületben élőket a Hétvezér utca 44-ben kialakított kampányközpontjában Molnár Áron. A Jobbik képviselőjelöltje elmondta, irodájuk minden nap 16–19 óra között lesz nyitva, bármilyen kérdéssel felkereshető és ide várják majd a pártnak és neki szánt kopogtatócédulákat is. Molnár Áron a sajtótájékoztatón beszélt a tegnap Algyőn tartott első lakossági fórumáról is, melyen az általuk vártnál jóval többen vettek részt, a jelenlévők számos hasznos javaslattal segítették a politikust. Legközelebb 22-én Üllésen, 28-án Tápén, február 6-án Petőfitelepen találkozhatnak vele a választók. A képviselőjelölt felhívta a figyelmet naponta többször frissített honlapjára is. „Előny lehet egy új arc, egy tiszta jelölt és ezt bizonyára a választók is értékelni fogják” – fogalmazott Molnár Áron a kampány-stratégiájára vonatkozó kérdésre. Tóth Péter, a párt megyei kampányfőnöke hozzátette, minden körzetben győzelemre készülnek. Hozzátette, a Jobbik szegedi képviselőjelöltjeinek hivatalos bemutatására vasárnap 18 órakor kerül sor a Tisza Hotelben.

Morvaival indul a Jobbik kampánya

A Jobbik Szegedi Szervezetének Kampánynyitó Nagygyűlésére január 24-én 18 órától kerül sor a Tisza Hotel konferenciatermében. Az eseményen előadást tart Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő, a Jobbik Magyarországért Mozgalom államfőjelöltje, további előadók Molnár Áron, Tóth Péter és Zagyva György Gyula.

Alig költ 3 milliót évente a Jobbik

Kedden a Jobbik 2004-ig visszamenőleg közzétette gazdálkodásáról szóló éves beszámolóját, miután a törvény által előírt mérlegbeszámolók elmaradása miatt már az ügyészség is vizsgálódni kezdett – írja csütörtöki cikkében a hvg.hu . A portál szerint meglepően alacsony költségvetéssel gazdálkodik a radikális párt, 2007-ben például mindössze 655 ezer forintnyi bevételt tüntetett fel és 891 ezer forintot költöttek el – írja a hvg.hu. Tavaly a Jobbik bevételi oldalon 2 millió 94 ezer forintot tudhatott magáénak, melyből elköltöttek 2 millió 97 ezret. A hvg.hu összehasonlításképpen a 2009-ben bejegyzett, most közel 1-2 %-os LMP-t említi, melynek a bevételi oldalán 4 és fél millió forint jelentkezett, kiadása pedig 3,7 millió volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.