Bulvár

Jelentős várakozás a belépő forgalomban Röszkén

Jelentős várakozás a belépő forgalomban Röszkén

2010. január 8., péntek
Jelentős várakozás a belépő forgalomban Röszkén

Minimum egy órát kell várakozniuk azoknak az utazóknak, akik Szerbiából Röszkénél akarnak belépni az országba; a Nyugat-Európába munkahelyükre visszatérő vendégmunkások miatt a várakozási idő további növekedésével számolnak a Csongrád megyei rendőrök - mondta el a megyei főkaptányság sajtószóvivője pénteken délután az MTI-nek.

Szenti Szabolcs

tájékoztatása szerint a röszkei határátkelő teljes kapacitással, hat sávval működik, de így is jelentős várakozás alakult ki. Ezért a hétvégén, a magyar-szerb állampolgároknak a reggel nyolc és délután négy óra között nyitva tartó tiszaszigeti, a többi utasnak a tompai határátkelőt javasolják. Emellett a hadnagy felhívta a figyelmet arra, hogy a

www.police.hu

weboldal határinformáció rovatában folyamatosan frissítik az adatokat, tehát indulás előtt érdemes tájékozódni a határhelyzetről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.