Bulvár

Bűnözött, amíg el nem fogták

Bűnözött, amíg el nem fogták

2010. január 27., szerda
Bűnözött, amíg el nem fogták

Hétfőn a szentesi Apponyi tér egyik lépcsőházában fogta el a Szentesi Rendőrkapitányság azt a büntetett előéletű fiatalembert, aki az elmúlt hónapokban sok borsot tört a környező tanyák tulajdonosai és a rendőrök orra alá.

A férfinak már korábban be kellett volna vonulnia a börtönbe, letöltendő 1,5 éves jogerős büntetését, ám ő ezt nem tette meg, bujkált a hatóságok elöl és ezen idő alatt sem tétlenkedett, több, vagyon elleni bűncselekményt követett el. Az elfogott férfi terhére róható 21 bűncselekmény, köztük két kocsmai betörés, számos külterületi fosztogatás, valamint a bereklaposi és nagynyomási zártkert ingatlanok sérelmére elkövetett lopások is. Az elfogott fiatalember néhány kilogramm szaloncukortól a három hektoliter pálinkáig, a láncfűrésztől a komplett horgászfelszerelésig, a légfegyvertől a szerszámgépekig válogatás nélkül tulajdonította el a betörésekkor talált értékeket, szinte minden felkeltette a hívatlan látogató érdeklődését. A rendőrség most azokat a vevőket keresi, akik ezeket megvásárolták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.