MTV: Kikapcsolják a vidéket!

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Széles társadalmi és vidéki összefogást indít el Magyar Anna elnök

no images were found

Tűrhetetlennek tartja Magyar Anna azt, ahogyan a kormány a vidékieket kezeli. Elveszik a közlekedést, kivéreztetik a kórházakat és az önkormányzatokat, és most még a regionális tömegtájékoztatást is megszüntetik – tájékoztat a Csongrád Megyei Közgyűlés Sajtószolgálata.

„Mérhetetlen cinikusságról árulkodik a regionális stúdiók bezárása, hiszen mindenki tudja, hogy a Nap-kelte című műsor megszűnése miatt vesz revansot. Ezzel a kormány megint a vidéken áll kicsinyes bosszút. Mi, Csongrád megyeiek kikérjük magunknak, hogy megfosszanak bennünket a tájékozódás jogától!” – mondta Magyar Anna.
„Nem fogjuk engedni, hogy bezárják a szegedi stúdiót, és minden eszközzel azon leszek, hogy megmaradhasson a regionális stúdió itt Szegeden is, és ezért egy széles társadalmi és vidéki összefogást indítok el az érintett megyei elnökökkel és polgármesterekkel” – tette hozzá Magyar Anna, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke.

Előző sztori

Sóska és sültkrumpli a Rendezvényházban

Következő sztori

A megyék tiltakoznak az MTV regionális stúdióinak tervezett bezárása ellen