Bulvár

Kék hírek: kész átverés – festékért aranygyűrűt

Kék hírek: kész átverés – festékért aranygyűrűt

2009. december 30., szerda
Kék hírek: kész átverés – festékért aranygyűrűt

Átverés áldozata lett az a szegedi férfi, akit a hódmezővásárhelyi vasútállomáson szólították le azzal az ürüggyel, hogy három arany pecsétgyűrűt adjanak el neki - közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A férfi bele is ment az üzletbe, és 15 ezer forintért, valamint az éppen nála lévő vödörfestékért megvette a kínált árut. A portékának nem örülhetett sokáig, ugyanis a bevizsgálása során kiderült, hogy nem aranyból készült. Az ügyben büntetőeljárást indult. A határnál sem telt eseménytelenül az idő: tegnap éjszaka hat, ma reggel egy határsértőt fogtak el a szegedi határrendészek. A három pakisztánira, két koszovóira és egy szerbiaira Röszkénél, az államhatártól nem messze figyeltek fel technikai eszközeik segítségével a járőrök. A hatfős csoport tegnap délután vágott neki a szerb-magyar határnak, amit éjfél előtt nem sokkal gyalogosan illegálisan léptek át. Ma reggel a röszkei helyi lakosok hívták fel a határrendészek figyelmét egy ismeretlen férfire, akiről szintén kiderült, hogy afgán állampolgár, és magyarországi jogszerű tartózkodását igazolni nem tudja. Meghallgatásuk során elmondták, hogy hazájukat a nehéz megélhetési lehetőségek miatt hagyták el, és a jobb élet reményében jöttek Magyarországra. Ügyükben idegenrendészeti eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.