Bulvár

Határsértők sikertelen próbálkozásai az ünnepek alatt is

Határsértők sikertelen próbálkozásai az ünnepek alatt is

2009. december 27., vasárnap
Határsértők sikertelen próbálkozásai az ünnepek alatt is

Szombaton éjszaka és vasárnap reggel 16-an próbálkoztak illegális határátlépéssel Csongrád megye déli határszakaszán, azonban nem jutottak messzire, az országhatár közelében megtalálták őket a szegedi határrendészek - tudtuk meg Tuczakov Szilvánától, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Tizenegy főre szombaton késő este nem sokkal 22 óra után figyeltek fel a járőrök Mórahalom és Ásotthalom közötti útszakasz egyik buszmegállójában. A közel egy tucat határsértő közül öten még gyerekek. Egyikük sem rendelkezett érvényes, magyarországi tartózkodásra jogosító iratokkal, mint kiderült, valamennyien afgán állampolgárok. Vasárnap reggel ugyanezen megállóban további 5 főt (4 felnőttet és 1 gyereket) találtak a járőrök, akik szintén afgán állampolgárok, és a szükséges iratokkal ők sem rendelkeztek. Valamennyiükkel szemben idegenrendészeti eljárás indult - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.