Bulvár

Autópálya-építés miatt éjszakánként lezárják az 5-ös utat Szegednél

Autópálya-építés miatt éjszakánként lezárják az 5-ös utat Szegednél

2009. december 13., vasárnap
Autópálya-építés miatt éjszakánként lezárják az 5-ös utat Szegednél

Az M43-as autópálya csomópontjának építése miatt hétfőtől péntekig éjszakánként többször is lezárják az 5-ös utat Szeged közelében – tájékoztatta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az MTI-t.

A forgalomkorlátozásra azért van szükség, mert az épülő M43 autópálya és az 5-ös főút találkozásánál kialakítandó csomópont felüljárójának hídgerendáit emelik be. December 14. és 18. között 22 és 5 óra között a főút érintett szakaszán a forgalmat a gerendák biztonságos elhelyezése érdekében lezárják, majd a beemelést követő szükséges rögzítések után a várakozó forgalmat váltakozó irányban engedik tovább. A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a kivitelező konzorcium közösen arra kéri a térségbe utazókat, hogy éjszakánként lehetőség szerint kerüljék el az útszakaszt. Az M5 autópályáról érkezőknek érdemes a Szeged nyugat csomóponton keresztül megközelíteni, illetve elhagyni a várost. Az 5-ös főutat használók pedig Sándorfalva felé, a 4519 jelű összekötő úton kerülhetnek.


M5-M43 autópálya csomópont építés - hídelemek

in

Szeged

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.