Sport

Vízilabda LEN-kupa: a Fradi lesz a Szeged Beton ellenfele

Vízilabda LEN-kupa: a Fradi lesz a Szeged Beton ellenfele

2009. november 15., vasárnap
Vízilabda LEN-kupa: a Fradi lesz a Szeged Beton ellenfele

A Szeged Beton vízilabdacsapata a LEN-kupában a Ferencvárossal mérkőzik. A tét a legjobb nyolc közé jutás. A mai zágrábi sorsoláson az Euroliga csoportbeosztása is kiderült.

A Szeged Beton klubelnöke,

Körtvélyessy Péter

fellélegezhet, vízilabdacsapatának csak Budapestre kell utaznia a LEN-kupa következő fordulójában. A mai zágrábi sorsoláson kiderült, hogy a LEN-kupa védője a Ferencvárossal mérkőzik. A tét a legjobb nyolc közé jutás. Szakmailag kaphatott volna könnyebb ellenfelet a Szeged Beton, de panaszra nincs ok. A Szeged a magyar kupában már legyőzte a Fradit, de azóta a fővárosi együttes menetel, és még nem vesztett pontot a bajnokságban, sorozatban nyert hat mérkőzést. A LEN-kupában viszont a Ferencváros két romániai idegenlégiósa nem játszhat.

Juhász György

, a Szeged Beton szakosztály-igazgatója elmondta, az első meccset november 28-án Budapesten rendezik, majd december 12-én az újszegedi sportuszodában lesz a visszavágó.

Az Euroliga csoportbeosztása:

A csoport:

Barceloneta (spanyol), Jadran Herceg Novi (montenegrói), Mladost Zagreb (horvát), Vojvodina (szerb).

B csoport:

Jug Dubrovnik (horvát), Panioniosz (görög), Primorac Kotor (montenegrói), TEVA-VASASPLAKET.

C csoport:

Budvanska Rivijera (montenegrói), DOMINO HONVÉD, Olympiakosz (görög), Partizan Beograd (szerb)

D csoport:

ZF-EGER, Pro Recco (olasz), Sturm Csehov (orosz), Kazany (orosz).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.