Vízilabda LEN-kupa: a Fradi lesz a Szeged Beton ellenfele

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeged Beton vízilabdacsapata a LEN-kupában a Ferencvárossal mérkőzik. A tét a legjobb nyolc közé jutás. A mai zágrábi sorsoláson az Euroliga csoportbeosztása is kiderült.

A Szeged Beton klubelnöke, Körtvélyessy Péter fellélegezhet, vízilabdacsapatának csak Budapestre kell utaznia a LEN-kupa következő fordulójában. A mai zágrábi sorsoláson kiderült, hogy a LEN-kupa védője a Ferencvárossal mérkőzik. A tét a legjobb nyolc közé jutás. Szakmailag kaphatott volna könnyebb ellenfelet a Szeged Beton, de panaszra nincs ok. A Szeged a magyar kupában már legyőzte a Fradit, de azóta a fővárosi együttes menetel, és még nem vesztett pontot a bajnokságban, sorozatban nyert hat mérkőzést. A LEN-kupában viszont a Ferencváros két romániai idegenlégiósa nem játszhat.

Juhász György, a Szeged Beton szakosztály-igazgatója elmondta, az első meccset november 28-án Budapesten rendezik, majd december 12-én az újszegedi sportuszodában lesz a visszavágó.

Az Euroliga csoportbeosztása:

A csoport: Barceloneta (spanyol), Jadran Herceg Novi (montenegrói), Mladost Zagreb (horvát), Vojvodina (szerb).

B csoport: Jug Dubrovnik (horvát), Panioniosz (görög), Primorac Kotor (montenegrói), TEVA-VASASPLAKET.

C csoport: Budvanska Rivijera (montenegrói), DOMINO HONVÉD, Olympiakosz (görög), Partizan Beograd (szerb)

D csoport: ZF-EGER, Pro Recco (olasz), Sturm Csehov (orosz), Kazany (orosz).

Előző sztori

Kézilabda BL: Pick-vereség Montpellier-ben is – TÁBLÁZATOK

Következő sztori

Kiosztották a Megyei Prima Díjakat