Sport

Menetel a Hepp-kupában az SZTE-Szedeák

Menetel a Hepp-kupában az SZTE-Szedeák

2009. november 4., szerda
Menetel a Hepp-kupában az SZTE-Szedeák

Az NB I/B Keleti csoportjában vitézkedő Tisza-parti alakulat nem ismert kegyelmet az NB II-es Kiskunfélegyházi KC otthonában.

Kiskunfélegyházára látogatott szerdán a Hepp-kupában a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák.

Bonifert Domonkos

tanítványai kissé álmosan kezdték a találkozót, nem csoda, hogy a vezetőedző az első tíz perc végén komoly szankciókat helyezett kilátásba a langyos játék miatt. A fiúk megfogadták az intelmeket, s a második negyedtől kezdve állva hagyták az alacsonyabb osztályban szereplő ellenfelet. Egyre jobban játszott a Szeged, összeállt a védekezés, s ahogy fáradtak a hazaiak, az esélyes úgy szerzett sorban könnyű gólokat, s növelte előnyét. Győzelmével a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák a legjobb tizenhat közé jutott a Hepp-kupában. A hét végén már sokkal komolyabb feladat vár Gémesékre: vasárnap 16 órakor az eddig még veretlen Eger otthonában lépnek pályára.

A férfi kosárlabda Hepp-kupában:

Kiskunfélegyházi KC – Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák 47-115 (17-24, 7-34, 13-30, 10-27).

Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák: Vida 11/3, Simándi 8/6, Molnár 19/6, Kovács 6, Varga D. 10. Csere: Varga M. 11, Mészáros 8, Széll 15/9, Rezák 2, Szabad 11/6, Szablics 2, Németh T. 12. Vezetőedző: Bonifert Domonkos. Bonifert Domonkos:

„Az első negyedtől eltekintve érződött a két gárda közötti osztálykülönbség. A célunkat elértük, haladunk tovább előre.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.