Kemény Dénes meghívottjai a szentendrei edzőtáborba

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya közzétette, hogy ki az a 19 játékos, aki ott lehet a közös felkészülés következő állomásán, december 7-én és 8-án Szentendrén.

A szakvezető a válogatott honlapján, a www.vlv.hu oldalon ismertette a névsort, eszerint külföldön játszó magyar most sincs a listán, s a 18 “válogatottjelölttel” ezúttal is együtt edzhet Vámos Márton, a KSI tehetsége.

A közös foglalkozásokon részt vevő játékosok listája:
Kapusok: Baksa László (Szeged), Gergely István (Honvéd), Nagy Viktor (Vasas)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (Honvéd), Bundschuh Erik (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Hegedüs Gábor (Eger), Hosnyánszky Norbert (Vasas), Kis Gábor (Vasas), Marnitz Gergő (Honvéd), Mátyás Zoltán (FTC), Somogyi Balázs (Szeged), Szivós Márton (Honvéd), Tóth Márton (FTC), Török Béla (Szeged), Varga Dániel (Vasas), Varga Dénes (Vasas), Vámos Márton (KSI), Vörös Viktor (Vasas)

A legutóbb, november elején meghívottakhoz képest négy új játékos vehet részt a közös gyakorláson.
Vörös Viktor esetében folytatódik a középcsatárok tesztelése, mindenkit, aki szóba jöhet, szeretnék megnézni saját edzésemen – kezdte indoklását Kemény Dénes. – Somogyi Balázs két hete, amikor Szegeden jártam egy edzésen, nagyon meggyőző benyomást tett rám, lényegesen jobbnak láttam, mint amikor idén februárban lehetőséget kapott nálam. Bízom abban, hogy a válogatottban is olyan teljesítményt fog nyújtani, mint amit mostanában láttam tőle. Marnitz Gergő egy nagyon fontos poszton szerepel rendszeresen kiválóan, a balkezesek oldalán. Nem állunk túl jól gólveszélyes, jó fizikai adottságokkal rendelkező fiatalokkal, akik ezen a poszton jól tudnak játszani, úgyhogy ha a válogatottban is meg fogja ismételni a klubban látottakat, akkor hosszabb távon számolok vele. Bátori az elmúlt időben sokkal aktívabb, bátrabb, nagyobb a vállalkozó kedve, mint korábban, a tehetsége pedig már előtte is tudott volt, úgyhogy ezért kapott meghívót.”
A szentendrei Vizesnyolcas uszodában a meghívottak nyilvános edzését jövő hétfőn 17:30 és 19:30 óra között a média képviselői és a szurkolók is megtekinthetik.

Előző sztori

Baleset: szemtanúk jelentkezését várják

Következő sztori

Honfoglalás kori aranyleletet találtak a régészek Szeged mellett – FOTÓK, PANORÁMA