Írjon nekünk

Szórakozás

Hétfő: Minden csak komédia

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

A JUGYU Klubban a Károlyi-színpad a Minden csak komédia című összeállításával igyekszik bepillantást engedni a színházi “szentélybe”, ahol a művészek és művésznők emberi oldalát is felfedezhetjük. A Szegedi Nemzeti Színházban a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarának hangversenye, a Kisszínházban délelőtt és délután Az aranyszőrű bárány, és tovább barangolhatnak a gyermekek a Mese útján a Somogyiban. A Közéleti Kávéházban Csonka János és Galamb József autómérnökökre emlékeznek, Tűzföld címmel lesz vetítés, és a stressz-mentes élet esélyeiről hallhatunk. Az SZTE programjai között lesz szoboravatás, és Egyetemi Zenei Verseny, a Millenniumi Klubban A filmművészet hajnala filmklub: Stan és Pan, a mozikban is érdekes filmeket vetítenek és a lesz néhány jó buli is hétfő este.

Hangverseny és színielőadások

A Szegedi Nemzeti Színházban hétfőn 19.30-kor a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarának hangversenye. Közreműködik: Babos Gyula, Oláh Kálmán, Szakcsi Lakatos Béla, Fekete-Kovács Kornél, vezényel: Kovács László (Vaszy-bérlet).

A Kisszínházban hétfőn 10 és 14 órakor Az aranyszőrű bárány – zenés mesejáték (délelőtt Hapci 2. bérlet, délután Hófehérke 2. bérlet).

A JUGYU Klubban hétfőn 19 órakor Minden csak komédia – a KOBAK és a Károlyi Színpad előadásában. A színház világa csodákkal teli varázslatos hely. Ám a közönség csupán a felszínt láthatja belőle. A Károlyi-színpad azonban a Minden csak komédia című összeállításával igyekszik bepillantást engedni a “szentélybe”, ahol a művészek és művésznők emberi oldalát is felfedezhetjük. De ne feledjük a színész örök játékban él, és az életben is örökké játszik. Pogácsával és üdítővel várnak mindenkit! A belépés díjtalan! Bővebben a http://karinthybaratok.5mp.eu oldalon.

A Mese útja a Somogyiban

A Gyermekkönyvtárban hétfőtől Törpéből óriás. Folytasd a mesét! – meseíró játék a hét minden napján folyamatosan a Mese útja című országos programsorozat rendezvényeként.

Közéleti Kávéház

A Somogyi-könyvtárban hétfőn 16 órakor Megemlékezés Csonka János és Galamb József autómérnökökről. Vendég: Gáspár János, a Magyar Közlekedési Közművelődési Alapítvány elnöke. Beszélgetőtárs: Fejes Sándor okl. gépészmérnök.

A SZTE Állam- és Jogtudományi Kar 3. emeleti társalgójában (Tisza Lajos krt.54.) hétfőn 17 órakor Tűzföld – vetítés. Vendég: Klonkai László címzetes egyetemi docens.

Az Assam Teaházban (Tisza Lajos Krt.) hétfőn 18 órakor “Stressz-mentes élet napjainkban” – kötetlen beszélgetés. Vendég: Rutai János reiki mester, tanár, kineziológus. Az előadás ingyenes. Asztalfoglalás az címen, vagy a  06-62/311-440 telefonon.

Az SZTE programjai

A Szegedi Nemzeti Emlékcsarnokban (a Dóm tér püspökség felőli oldalán) hétfőn 15 órakor Pesthy Frigyes szobrának avatása.

A Katolikus Ház Dísztermében (Dugonics tér 12.) hétfőn 17 órakor Egyetemi Zenei Verseny.

Filmklub

A Millenniumi Klubban (Dugonics tér 12.) hétfőn 20 órakor A filmművészet hajnala filmklub: Stan és Pan est. Stan és Pan néven ismeri a magyar közönség az amerikai burleszk hőskorának klasszikus párosát: Stan Laurelt és Oliver Hardy-t.

Hétfői moziműsorok

A Grand Caféban hétfőn:

19 órakor: District 9 – feliratos amerikai film, rendező: Neill Blomkamp.

21 órakor: A hazugság szabályai – feliratos cseh film, rendező: Robert Sedláček.

A Belvárosi Mozi hétfői műsora:

Zsigmond Vilmos terem:

10, 14, 16 és 18 órakor: Karácsonyi ének 3D – színes, szinkronizált amerikai animációs fantasy, rendező: Robert Zemeckis.

20 órakor: 2012 – színes, szinkronizált amerikai katasztrófafilm, rendező: Roland Emmerich.

Balázs Béla terem:

14.30-kor: Holdhercegnő – színes, magyarul beszélő, magyar-angol-francia film, rendező: Csupó Gábor.

16.15-kor: Az irányítás határai – színes, feliratos amerikai dráma. Rendező: Jim Jarmusch.

18.30-kor és 20.45-kor: Michael Jackson – This is It – színes, feliratos amerikai koncertfilm. Szereplő: Michael Jackson. Rendező: Kenny Ortega.

Csőke József terem:

16.15-kor: Szobafogság – színes, magyar-svájci thriller. Rendező: Daniel Young.

18.30-kor és 20.45-kor: Az irányítás határai – színes, feliratos amerikai dráma. Rendező: Jim Jarmusch.

Hétfő esti bulik

A Millenniumi Kávéházban (Dugonics tér 12.) hétfőn 20 órakor Széki bál. Zenél: Patyi Zoltán és együttese. Táncot tanít: Varga Sándor és Deák Veronika.

A JATE Klubban hétfőn 22 órakor TTIK-s Est – Zöld Övezet és Borsodi Blue koncert. Gin-tonic akció! Házigazda: Dj. Egon. TTIK-soknak ingyenes!

A Mono Zenebárban (Wesselényi u. 6.) hétfő este Smokey Monday.

Kommentek

Szórakozás

A kamionos fesztivál után veteránautók lepik el Szegedet

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

Az eseményre hazai és külföldi klubokból érkeznek veteránjármű tulajdonosok.

Tovább olvasom

Szórakozás

Tévedtünk! Botka László még mindig nyaral.

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

Városházi informátorunk szerint ezen a héten se lesz Szeged első embere a munkahelyén, mert még mindig a lábát lógatja valahol.

Tovább olvasom

Szórakozás

Ilyen a szegedi kamionmosás – videó

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

A XXIX. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó számos látnivalót és érdekességet kínált.

Tovább olvasom

Aktuál