Elkezdődtek a Karácsonyi Ünnepi Hetek – FOTÓK!

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

November 27-től december 24-ig három helyszínen várja a szegedieket a Karácsonyi Ünnepi Hetek: a Széchenyi, a Dóm és a Dugonics téren.

A Széchenyi téren a 80 kereskedő mellett öt vendéglátó kínál forralt bort és számtalan finomságot. A Szegedi Városkép Kft. által szervezett karácsonyi vásár forgatagát a pénteki napokon és hétvégenként zenei műsorok, kézműves foglalkozások és gyermekprogramok színesítik.
A Dugonics téren forralt bor, kürtöskalács, kenyérlángos, a Dóm téren pedig kézműves termékek, bálaszínház és vendéglátás várja az arra járókat.
November 29-től a karácsonyt megelőző négy vasárnapon, a korábbi hagyományokhoz híven, a Dóm téren felállított adventi koszorúnál közös gyertyagyújtáson vehetnek a szegediek. Az első gyertyát vasárnap 17.30-kor gyújtja meg Botka László polgármester és Kiss-Rigó László megyés püspök.
A Karácsonyi Ünnepi Hetek és az adventi gyertyagyújtás szervezője a Szegedi Városkép Kft. és az Ördögszekér. Támogatók: Szeged MJV Önkormányzata, Délmagyarország, Rádió 88.

no images were found

Előző sztori

Szegedi nagyberuházások: a város kompenzálja a vállalkozásokat

Következő sztori

Szabadkai piac: a gurigasajt már a múlt