/

Baleset: szemtanúk jelentkezését várják

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya sajtóközleményében közlekedési baleset ügyében kéri a lakosság segítségét.

2009. november 29-én 00:15 óra körüli időben Szeged belterületén a Becsei utca 1. sz. előtt ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú, sötét színű személygépkocsival, balra kanyarodás közben elütött egy, az ott található útkereszteződésnél áthaladó középkorú gyalogost, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről.
A baleset során a gyalogos 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.
A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja a balesetben érintett jármű vezetőjének, továbbá annak a 20 év körüli, szőke hajú, kb. 170 cm magas hölgy jelentkezését, aki a baleset előtt közvetlenül a sötét színű személygépkocsiból szállt ki. Kérjük továbbá, hogy azok is jelentkezzenek, akik a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek.
Jelentkezni lehet személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon a Párizsi krt. 22-26. I. emelet 105-ös számú irodájában, vagy telefonon a 107-es vagy 112-es ingyenes segélyhívó számon, ill. munkanapokon 8 és 15 óra között a 62/562-400/12-92-es, vagy a 14-37-es melléken.

Előző sztori

Dél-alföldi ivóvízminőség-javító program: húsz társulás alakul

Következő sztori

Kemény Dénes meghívottjai a szentendrei edzőtáborba