Bulvár

Újabb albán holtestek a Tiszában

Újabb albán holtestek a Tiszában

2009. október 27., kedd
Újabb albán holtestek a Tiszában

Kedd délután két újabb holttest úszott a folyó szerbiai szakaszán. Adorjánnál egy kislány testét húzták ki a helybeli halászok, Magyarkanizsánál pedig egy fiatalember teste került felszínre. Valószínűleg a Tiszába fulladt albán menekültek újabb áldozatairól van szó - adja hírül a Magyar Szó.

A nagykikindai rendőrség a lakosság riasztása nyomán a kora délutáni órákban érkezett Adorjánra, a Tisza partjára, ahol egy tíz év körüli kislány holtteste került elő a vízből. Nem találtak nála személyazonosságát igazoló dokumentumokat, testét Újvidékre szállították a kórbonctani intézetbe. A késő délutáni órákban Magyarkanizsáról is érkezett riasztás, itt egy fiatalember holtteste került elő a Tiszából. A fiatalember 20–30 év körüli, személyazonosságára utaló dokumentumot nála sem találtak. Az ő földi maradványait is Újvidékre szállították a kórbonctani intézetbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.