Közélet

Szerkesztőségünkbe látogatott Kubatov Gábor

Szerkesztőségünkbe látogatott Kubatov Gábor

2009. október 30., péntek
Szerkesztőségünkbe látogatott Kubatov Gábor
Pénteki szegedi látogatása során a SZEGEDma.hu szerkesztőségének vendége volt Kubatov Gábor. A Fidesz pártigazgatója bepillantást nyert munkánkba, s többek között gratulált a Helyi Téma szerdán megjelent első szegedi számához is.

Kubatov Gábor

pénteken helyi vállalkozókkal és politikusokkal találkozott Szegeden. A Fidesz pártigazgatója szerkesztőségünket is felkereste, ahol egyebek mellett internetes portálunkról, a SZEGEDma.hu-ról, a Déli Szó című havilapunkról, a Helyi Téma hetilap szegedi kiadásáról, valamint a megyei és a szegedi sajtóhelyzetről is tájékozódott. Kubatov Gábor, aki rendszeres olvasója sajtótermékeinknek, külön elismerését és örömét fejezte ki, hogy munkatársaink jóvoltából immár Szegeden, szegedi hírekkel színesítve is olvasható az ország legnépszerűbb közéleti hetilapja, a Helyi Téma. A pártigazgatót

Oláh János

, a kiadó tulajdonosa,

Bonifert Gábor

ügyvezető igazgató és

Pintér M. Lajos

főszerkesztő fogadta. A sajtóügyek mellett szót váltottak az országos és a helyi politika legfontosabb aktualitásairól is. A Kubatov Gáborral készített exkluzív interjúnkat – melyben az országgyűlési választásokra történő fölkészülés mellett a szegedi Fideszt és a szegedi politikai helyzetet érintő kérdések is szóba kerülnek – a hétvége folyamán olvashatják majd A hét embere rovatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.