Szerkesztőségünkbe látogatott Kubatov Gábor

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Pénteki szegedi látogatása során a SZEGEDma.hu szerkesztőségének vendége volt Kubatov Gábor. A Fidesz pártigazgatója bepillantást nyert munkánkba, s többek között gratulált a Helyi Téma szerdán megjelent első szegedi számához is.

Kubatov Gábor pénteken helyi vállalkozókkal és politikusokkal találkozott Szegeden. A Fidesz pártigazgatója szerkesztőségünket is felkereste, ahol egyebek mellett internetes portálunkról, a SZEGEDma.hu-ról, a Déli Szó című havilapunkról, a Helyi Téma hetilap szegedi kiadásáról, valamint a megyei és a szegedi sajtóhelyzetről is tájékozódott. Kubatov Gábor, aki rendszeres olvasója sajtótermékeinknek, külön elismerését és örömét fejezte ki, hogy munkatársaink jóvoltából immár Szegeden, szegedi hírekkel színesítve is olvasható az ország legnépszerűbb közéleti hetilapja, a Helyi Téma.
A pártigazgatót Oláh János, a kiadó tulajdonosa, Bonifert Gábor ügyvezető igazgató és Pintér M. Lajos főszerkesztő fogadta. A sajtóügyek mellett szót váltottak az országos és a helyi politika legfontosabb aktualitásairól is.
A Kubatov Gáborral készített exkluzív interjúnkat – melyben az országgyűlési választásokra történő fölkészülés mellett a szegedi Fideszt és a szegedi politikai helyzetet érintő kérdések is szóba kerülnek – a hétvége folyamán olvashatják majd A hét embere rovatban.

no images were found

Előző sztori

Női kosárlabda NB I – Negyvenpontos szegedi siker Cegléden

Következő sztori

Ötven év alkotói munkássága a szegedi várban