Sport

Röplabda: háromból három vereség

Röplabda: háromból három vereség

2009. október 5., hétfő
Röplabda: háromból három vereség

Most sem sikerült nyernie a HPQ-Szeged extraligás férfi röplabdacsapatnak, így más zsinórban a harmadik mérkőzésüket veszítették el a szegedi fiúk. A dekoncentráltság volt a vereség legfőbb oka, reméljük a negyedik fordulóban, több figyelemmel végre sikerül pontokat gyűjteni röpiseinknek.

A szegediek két szett előnyt adva a Szolnoknak nagyon rosszul kezdték a mérkőzést. A HPQ játékosai szinte minden játékszituációban gyenge teljesítményt nyújtottak. A harmadik és negyedik játszmában sem javult sokat a hazaiak játéka, de fegyelmezetten röplabdáztak, és sikerült kiegyenlíteni a meccsállást. A döntő, ötödik játékban 8:5-ös vezetésről bukott el a Nusser-csapat.

Extraliga, férfi röplabdamérkőzés a 3. fordulóban:

Szolnoki RK–HPQ-Szeged 3:2 (19, 23, –19, –19, 11).

Szolnok, 50 néző. Vezette: Éva, Donkó. HPQ-Szeged: Bitó, Oltványi, Nieselberger, Bokor, Csíkos, Petheő. Csere: Filius (liberó), Strezeneczki, Babanyecz. Edző: Nusser Elemér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.