Sport

Labdarúgás: nem megy az FK szekere

Labdarúgás: nem megy az FK szekere

2009. október 4., vasárnap
Labdarúgás: nem megy az FK szekere

Zsinórban ötödik vereségét könyvelhette el most hétvégén az FK 1899 Szeged labdarúgócsapata a megye második vonalának bajnokságában. Jó kezdés, sok helyzet és mindössze egy gól, ez jellemezte az első félidőt, amit egy enerváltabb második követett, s így bizony az FK nem tudta megvédeni várát a lelkes egyetemi csapattal szemben.

Sajnos továbbra is gödörben az FK 1899 Szeged csapata. Ezúttal a városi rivális Tanárképző távozott három ponttal a Felső Tisza parti műfűről, miután a hazaiak számtalan helyzetből csak egyet tudtak gólra váltani. A vendégek kétszer villantak igazán, és ugyan ennyiszer zörgött a kék-fekete háló is. Hiába volt meddő fölényben az FK a második félidőben is, igazi gólveszélyes játék nélkül nem tudott mit kezdeni a saját játékukat jól megszervező egyetemistákkal szemben. A következő fordulóban a három pontos Forráskút vendégei lesznek a kék-feketék. A jelszó: itt az ideje egy győzelemnek!

Megyei II. osztály Homokhát csoport 8. fordulójában:

FK 1899 Szeged – USC Tanárképző 1-2 (1-1).

Szeged, Felső Tisza-parti Stadion, műfű, 150 néző. Vezette: Somodi

FK 1899 Szeged:

Brunczvik – Nagy, Havas, Meszes, Hüvös, Fodor I., Halász (Becsei 82’), Burzon (Vozár 71’), Ács (Hulánszky 55’), Turján, Holecska. Játékos-edző: Hüvös Gábor.

USC Tanárképző:

Bánki – Börcsök (Türk 75’), Tombácz, Terjéki L., Török, Terjéki T. (Rácz 46’/Paksi 79’/), Patocskai, Vizi, Rost (Tolna 46’), Degovics, Szőke. Edző: Miskolczi József.

Gólszerzők:

Ács (11-ből 31’) illetve Degovics (2’), Szőke (53’).

Sárga lap:

Havas (17’), Meszes (68’). Jók: Turján, Havas, Halász ill. Börcsök, Tombácz, Patocskai, Szőke. Hüvös Gábor:

"Az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést. Mezőnyben és a helyzetek számát tekintve is jócskán felülmúltuk ellenfelünket. Aztán, ahogy az a fociban lenni szokott: a kihagyott lehetőségek megbosszulták magukat. A koncentráltság és bizonyos játékosoknál az erőnlét hiánya okozza hétről hétre a sikertelenséget, de dolgozunk tovább, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan elindul a szekér."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.