Sport

LEN Kupa - Második meccsén is győzött a Beton

LEN Kupa - Második meccsén is győzött a Beton

2009. október 23., péntek
LEN Kupa - Második meccsén is győzött a Beton

Második fellépését is gólzáporos sikerrel zárta a Szeged címvédő férfi vízilabdacsapata a LEN Kupa 1. kvalifikációs körében: a csongrádiak horvátországi selejtezőcsoportjukban 20-4-re verték a montenegrói Prcanj együttesét péntek délelőtt.

Eredmény:

LEN Kupa, 1. selejtezőkör, C csoport (Split): Szeged-Beton VE – Prcanj (montenegrói) 20-4 (6-1, 5-1, 5-0, 4-2) A portugál Paredes felett a csütörtöki nyitónapon aratott 24-4-es KO-győzelem után a Prcanj is csak a kellemes edzőpartner szerepét tudta eljátszani

Kásás Zoltán

legénységével szemben. "Mi tagadás, erősebb riválisra számítottunk, meglepetés, hogy mennyire simán nyertünk nagyon jó játékkal és kiváló helyzetkihasználással" – értékelt a találkozó után a helyszínről

Juhász György

szakosztályvezető az MTI-nek. Elmondta, hogy a legeredményesebb

Molnár Tamás

volt 4 góljával, s háromszor talált be

Török Béla, Lehmann István

és

Vindisch Ferenc

.

A kora esti programban:

Szeged-Beton VE – Manchester (angol) 18:30 ó Két mérkőzést játszik pénteken a Ferencváros is, amely szintén a LEN Kupában érdekelt. A zöld-fehérek ellenfelei a montpellier-i A csoportban: Savona (olasz) 11:30 ó, Odense (dán) 17 ó. A hatcsapatos selejtezőcsoportokból az első négy jut tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.