LEN Kupa – Második meccsén is győzött a Beton

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Második fellépését is gólzáporos sikerrel zárta a Szeged címvédő férfi vízilabdacsapata a LEN Kupa 1. kvalifikációs körében: a csongrádiak horvátországi selejtezőcsoportjukban 20-4-re verték a montenegrói Prcanj együttesét péntek délelőtt.

Eredmény:

LEN Kupa, 1. selejtezőkör, C csoport (Split):
Szeged-Beton VE – Prcanj (montenegrói) 20-4 (6-1, 5-1, 5-0, 4-2)

A portugál Paredes felett a csütörtöki nyitónapon aratott 24-4-es KO-győzelem után a Prcanj is csak a kellemes edzőpartner szerepét tudta eljátszani Kásás Zoltán legénységével szemben.
“Mi tagadás, erősebb riválisra számítottunk, meglepetés, hogy mennyire simán nyertünk nagyon jó játékkal és kiváló helyzetkihasználással” – értékelt a találkozó után a helyszínről Juhász György szakosztályvezető az MTI-nek. Elmondta, hogy a legeredményesebb Molnár Tamás volt 4 góljával, s háromszor talált be Török Béla, Lehmann István és Vindisch Ferenc.

A kora esti programban:

Szeged-Beton VE – Manchester (angol) 18:30 ó

Két mérkőzést játszik pénteken a Ferencváros is, amely szintén a LEN Kupában érdekelt. A zöld-fehérek ellenfelei a montpellier-i A csoportban: Savona (olasz) 11:30 ó, Odense (dán) 17 ó.
A hatcsapatos selejtezőcsoportokból az első négy jut tovább.

Előző sztori

Kék hírek: megfújták az ütvefúrót

Következő sztori

Koszovó vizsgálja az illegális albán határátlépők ügyét